Ζάκυνθος

ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Το Κτηματολόγιο αναμένει την …δημοτική περιουσία

Mπορεί η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να είχε μοναδικό θέμα συζήτησης την τροποποίηση του προϋπολογισμού, αλλά με την ευκαιρία αυτή είδαν το φως κι άλλα ζητήματα, όπως η τύχη της δημοτικής περιουσίας.
Την άκρη του νήματος έπιασε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Μαρινάκης, ο οποίος έθεσε το ζήτημα της περιουσίας του Δήμου στην περιοχή του Ναυαγίου και ρώτησε να μάθει αν και πότε θα μεταγραφεί στο Κτηματολόγιο.
Ο ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος, είπε ότι η δημοτική αρχή κλείνει τρία χρόνια και δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα.
Απαντώντας η Αντιδήμαρχος Ελατίων Βίβιαν Καψαμπελη είπε ότι το θέμα έχει προχωρήσει και σύντομα θα γίνει και η διαδικασία στο Κτηματολόγιο. Επιπλέον η κ. Καψαμπέλη σημείωσε ότι ο Δήμος δεν άφησε ποτέ την περιοχή στην τύχη της και κάθε χρόνο μεριμνά για την φύλαξη και την πυροπροστασία ευρύτερα στο χώρο
του Ναυαγίου.
Ο κ. Ανδρέας Μαρινάκης ο οποίος έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ως εκπρόσωπος του Δήμου στην Επιτροπή Πρότυπης Τουριστικής Αξιοποίησης και Προστασίας του Ναυαγίου, είπε ότι στον τροποποιημένο προϋπολογισμό δεν υπάρχουν χρήματα για να γίνει οτιδήποτε μέσα στην τουριστική περίοδο στο Ναυάγιο.
«Υπάρχουν ευθύνες και υποχρεώσεις του Δήμου και δεν τις έχετε αποποιηθεί. Δεν έχετε βάλει ούτε ένα
ευρώ για το Ναυάγιο και αυτό ανεξάρτητα από τη δουλειά της Επιτροπής» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

Ένα σχόλιο

  1. Δεν σηκώνουν τα παλιό σίδερα από εκεί να καθαρίσει ο γιαλός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *