Ζάκυνθος

N. Αρετάκης: Καταβλήθηκαν χρήματα στη Volterra

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ για τις οφειλές του νερού και τις διακοπές ηλεκτροδότησης, κάνει γνωστά τα ακόλουθα:
Την περασμένη Παρασκευή κατεβλήθησαν στην Volterra οι οφειλές για τα αντλιοστάσια ύδρευσης της κοινότητας «ΚΕΡΙ» και αναμένεται η σύνδεση των παροχών. Δια τις ορεινές κοινότητες που υπολείπονται δυστυχώς δεν ήτο δυνατή η εξόφληση της οφειλής διότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις οφειλές που φαίνονται στις καταστάσεις της Volterra και στις οφειλές που θα φαίνονται στις καταστάσεις της ΔΕΥΑΖ για τις ίδιες παροχές. H παράκληση στον αρμόδιο υπάλληλο της ΔΕΥΑΖ να συνταχθούν οι καταστάσεις της ΔΕΥΑΖ την επόμενη Σάββατο 12/3/2022, ώστε να γίνουν από τον Πρόεδρο άμεσα οι αναγκαίες παρεμβάσεις στην Volterra και να καταβληθούν οι οφειλές δια την επανασύνδεση των αντλιοστασίων των Ορεινών Κοινοτήτων δεν έγινε δεκτή.
Το Σάββατο ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΖ δεν θέλησε να απασχοληθεί, ανεξάρτητα από τις συνακόλουθες πρόσθετες αποδοχές λόγω της αργίας. Κατόπιν τούτων θα περιμένουμε να συνταχθεί από την Οικονομική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΖ η τελική κατάσταση των οφειλών στην Volterra δια να καταβληθούν οι οφειλές και να συνδεθούν οι παροχές των δύο αντλιοστασίων των ορεινών περιοχών που έχουν διακοπεί.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΖ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΡΕΤΑΚΗΣ

2 σχόλια

  1. Ο Δήμαρχος οφείλει να προστατεύει τους Δημοτικούς Υπαλλήλους και οχι να τους στοχοποιεί.
    Πες στον κόσμο οτι έγινε μια δυσλειτουργία υπηρεσιών!!και μετά παρέπεμψε τον στα αρ,όδια όργανα, αν όντως είναι φταίχτης.
    Μην στοχοποιείς υπαλλήλους γιατι έχουμε φτάσει σε ακραίες καταστάσεις.
    Μένει κόσμος και επιχειρήσεις χωρίς νερό και ουδείς μπορεί να προβλέψει τις αντιδράσεις τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *