Ζάκυνθος

Μηχανικός της ΚΤΥΠ επιθεωρεί τα σχολεία μαζί με το Βουλευτή

Ε πισκέψεις σε σχολεία της Ζακύνθου πραγματοποίσε ο Βουλευτής Δ. Ακτύπης την περασμένη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, με τον Πολιτικό Μηχανικό της «ΚτΥπ Α.Ε.» Κ. Στραβοδήμο, προκειμένου να διαπιστώσει και να καταγράψει τις ανάγκες, που σχετίζονται με την αποκατάσταση και βελτίωση των κτιριακών υποδομών τους.
Εισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο, το 2ο και το 3ο Γυμνάσιο, το 2ο Δημοτικό, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, το Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου, το Γυμνάσιο Λιθακιάς, το παλιό Δημοτικό Σχολείο Αγαλά, το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λέοντος, καθώς και το Γυμνάσιο και Λύκειο Βολιμών.
Ο Βουλευτής Ζακύνθου δήλωσε: “Οφείλω να τονίσω πως η επίσκεψη του κυρίου Στραβοδήμου στο νησί μας πραγματοποιείται ένα χρόνο μετά την τελευταία επίσκεψή του κατά την οποία είχε επιβλέψει την πορεία των εργασιών του έργου «Επισκευές 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Ζακύνθου», τελικού κόστους εργασιών € 279.673.88, το οποίο ολοκληρώθηκε από την ΚτΥπ, ενώ είχε καταγράψει τις φθορές και τις ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορος καθώς και του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου. Σήμερα ένα χρόνο μετά έχουν ήδη προκηρυχθεί από την Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. οι ανοιχτοί διαγωνισμοί για τις αναθέσεις των έργων «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ» με συνολική́ δαπάνη προϋπολογισμού́ μελέτης 126.935,48 ευρώ́ πλέον Φ.Π.Α. καθώς και «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ» με συνολική́ δαπάνη προϋπολογισμού́ μελέτης 498.000,00€ ευρώ πλέον Φ.Π.Α. Συνεχίζουμε να πράττουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να διασφαλίσουμε αξιοπρεπείς και κυρίως ασφαλείς υποδομές για τους μαθητές και τους καθηγητές του νησιού μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *