Ζάκυνθος

Με τον αν. ΥΠ.ΕΣ. ο Βουλευτής για την ανάπλαση των χώρων του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ

 Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κύριο Σ. Πέτσα είχε ο Βουλευτής Ζακύνθου χθες  Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022.

   Κεντρικό θέμα κατά τη συζήτηση υπήρξε η ανάγκη ανάπλασης των εξωτερικών χώρων του ΚΔΑΠ ΑμεΑ καθώς και η απαραίτητη αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί το κτίριο εσωτερικά εξαιτίας της φθοράς του χρόνου. Μάλιστα, ο Βουλευτής Ζακύνθου ενημέρωσε  τον Υπουργό πως σε πρόσφατη επίσκεψή  του στο σχολείο με την αφορμή του φετινού αγιασμού, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την κατάσταση η οποία επικρατεί ιδίως στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου, ο οποίος είναι όχι μόνο απεριποίητος, αλλά και παντελώς ακατάλληλος για τους μαθητές. Κατά την εν λόγω επίσκεψη τόσο ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΖ Δήμου Ζακύνθου κύριοι Κ. Κόκκορης και Δ. Κάνδηλας, όσο και οι εργαζόμενοι υπογράμμισαν τις νευραλγικές αυτές ανάγκες του ΚΔΑΠ ΑμεΑ.

   Από την πλευρά του ο Υπουργός αντιλήφθηκε πλήρως την κρισιμότητα του συγκεκριμένου ζητήματος και την ανάγκη επίλυσής του. Γι’ αυτό, διαβεβαίωσε το Βουλευτή πως πρόκειται να το λάβει σοβαρά υπόψιν του και να εξετάσει με θετική ματιά την προοπτική ανάπλασης των εξωτερικών χώρων του σχολείου και αποκατάστασης των φθορών στο εσωτερικό του κτιρίου.

   Επιπροσθέτως ο Βουλευτής συζήτησε με τον Υπουργό και το χρονοδιάγραμμα ένταξης των σημαντικών έργων υποδομών για τη Ζάκυνθο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ο Υπουργός δεσμεύθηκε πως στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης, που πρόκειται να λάβει χώρα εντός της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να ενταχθούν και άλλα σημαντικά έργα πέρα από το μεγάλο έργο της ύδρευσης ύψους 6 εκ ευρώ που εντάχθηκε ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *