Ζάκυνθος

Με μεγάλη πληρότητα ταξιδεύουν τα πλοία από Κυλλήνη για Ζάκυνθο

Μεγάλες πληρότητες υπάρχουν τον Αύγουστο μήνα στα πλοία της γραμμής που μεταφέρουν τους ταξιδιώτες από την Κυλλήνη και όσοι θέλουν να ταξιδέψουν μπορούν να εκδίδουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά.

Τώρα έχουμε 7 δρομολόγια την ημέρα και ένα που γίνεται για τα καύσιμα.

«O φετινός Αύγουστος είναι όπως τα παλιά καλά χρόνια και είναι πολύ μικρή η διαφορά από το 2019», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Levante Ferries Γιάννης Πυλαρινός.

Η πληρότητα στα ξενοδοχεία είναι πολύ μεγάλη και ο κόσμος δεν βρίσκει πλέον δωμάτια για να μείνει, γι’ αυτό όσοι φεύγουν άλλοι τόσοι έρχονται στο νησί, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της ναυτιλιακής εταιρείας.

Αναφορικά με τις κρατήσεις των ταξιδιωτών που έρχονται με ΙΧ, στα πλοία τα γραμμής Ζακύνθου-Κυλλήνης, ο κ. Πυλαρινός είπε ότι το καλύτερο είναι να πάρουν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά γιατί έτσι δεν θα υπάρχει καμία ταλαιπωρία με αναμονή στα κιόσκια. Επίσης έκανε γνωστό ότι τώρα τον Αύγουστο δεν γίνονται κρατήσεις και ο καθένας πρέπει να πάρει το εισιτήριό του.  Παλιά γίνονταν κρατήσεις σε δύο διαφορετικά δρομολόγια και δεν ακύρωναν οι επιβάτες, με αποτέλεσμα το πλοίο να φεύγει χωρίς την απαιτούμενη πληρότητα τέτοιες ημέρες που ο κόσμος περιμένει στο λιμάνι της Κυλλήνης για να έλθει στη Ζάκυνθο.

Κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο η έξοδος των εκδρομέων σε όλη τη χώρα, αλλά κυρίως η αναχώρησή τους από την Αθήνα για τις διακοπές του καλοκαιριού. Από χθες Παρασκευή τα καράβια, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ και τα αεροπλάνα αναχωρούσαν με πληρότητες που έφθαναν στο 100%. Στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου τα δρομολόγια των πλοίων είναι συνεχόμενα για να εξυπηρετήσουν τους ταξιδιώτες. Η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου θα ολοκληρωθεί μέχρι και αύριο Κυριακή 7-8-2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *