Ζάκυνθος

Με αργούς ρυθμούς η αποκατάσταση της αποκομιδής των απορριμμάτων


Με ρυθμούς χελώνας και την καθημερινή προσωπική παρουσία του ίδιου του Δημάρχου στα συνεργεία των αυτοκινήτων και τα εργοτάξια, γίνεται η σταδιακή επισκευή των 9 από τα 11 οχήματα καθαριότητας που διαθέτει ο Δήμος και τα οποία βρέθηκαν προ 15νθημέρου σε βλάβη.


Η κατάσταση με την αποκομιδή εξακολουθεί να είναι άκρως προβληματική σε μια περίοδο που ο Δήμος θα έπρεπε να ήταν απολύτως έτοιμος και εξοπλισμένος και να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Προς το παρόν εκτελούνται τα δρομολόγια που ίσχυαν από το Χειμώνα αλλά η παραγωγή απορριμμάτων, ειδικά στις τουριστικές περιοχές, είναι τόσο μεγάλη, που σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας οι κάδοι απορριμμάτων και οι γύρω χώρου είναι γεμάτοι με σκουπίδια.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν ήδη επισκευαστεί τα 6 από τα 9 χαλασμένα οχήματα του Δήμου ενώ για τα υπόλοιπα αναμένονται ανταλλακτικά τις επόμενες ημέρες για να επισκευαστούν.


Το κλίμα στο εσωτερικό του Δήμου είναι τεταμένο και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις των εκπροσώπων των εργαζομένων είναι σχεδόν αδύνατη η συνεννοήση τους με την δημοτική αρχή.

ermisnewsroom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *