Ζάκυνθος

Με 2.084 άτομα χθες το κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Constellation» στη Ζάκυνθο

Κατά εκατοντάδες μετακινήθηκαν από το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation χθες στην πόλη της Ζακύνθου, ημέρα κατά την οποία η κίνηση ήταν ιδιαίτερα  αυξημένη μια και βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.

Η κατάσταση στην παραλιακή ήταν χαοτική και τα παράπονα που δεχτήκαμε ήταν αμέτρητα, τόσο από κατοίκους, όσο και από επιχειρηματίες.

Η περιοχή προς το Μώλο του Αγίου Νικολάου αλλά και το σύνολο της παραλιακής λεωφόρου Κ. Λομβάρδου, μέχρι τα φανάρια της γέφυρας του Αγ. Χαραλάμπους, ήταν συνέχεια μποτιλιαρισμένη, κάτι που προκάλεσε ανησυχία για το τι θα επακολουθήσει τον Αύγουστο μήνα που προφανώς ο κόσμος θα είναι περισσότερος.

Τ κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation έφτασε στο νησί μας το πρωί, λίγα λεπτά μετά τις 8, προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά. Μετέφερε 1391 επιβάτες και 693 άτομα πλήρωμα. Αναχώρησε το απόγευμα στις 7 παρά 20 με επόμενο σταθμό του τη Ραβένα της Ιταλίας.

Σήμερα έχουμε έκτακτα άφιξη κι άλλου κρουαζιεροπλοίου στο νησί μας και πρόκειται για το Elysium.

Οι τοπικές αρχές οφείλουν να λάβουν μέτρα για την διευθέτηση της κυκλοφορίας και να δούμε στους δρόμους αστυνομικούς και λιμενικούς. Στο σημείο που φτάνουν οι τουρίστες από το κρουαζιερόπλοιο πρέπει να μην υπάρχουν σταθμευμένα οχήματα που δεν επιτρέπουν την διέλευση των τουριστικών λεωφορείων και επιπλέον σε όλο το μήκος της παραλίας χρειάζεται αστυνόμευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *