Ζάκυνθος

Λίβας: 800 χιλ. € ζητά η «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» από το Δήμο για παλιές οφειλές

Χρηματικό ποσό της τάξεως των 800 χιλιάδων ευρώ ζητά η εταιρεία «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» από το Δήμο της Ζακύνθου, χρήματα που οφείλονται από το παρελθόν και δεν έχουν πληρωθεί.  Το θέμα τέθηκε ξανά χθες στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦοΔΣΑ Ιονίων νήσων με στόχο να αποπληρωθούν από το ταμείο του Δήμου.

Όμως μεταξύ των ζητημάτων που έχουν τεθεί δημόσια και δεν έχουν απαντηθεί, είναι η διαδικασία ζύγισης των απορριμμάτων που φτάνουν στο Λίβα ώστε να πιστοποιηθεί ότι υπάρχουν αυτές οι οφειλές.

Συγκεκριμένα πρέπει να γίνει γνωστό πόσα απορριμματοφόρα πηγαίνουν και τι όγκο σκουπιδιών αδειάζουν μετά την είσοδό τους στο Λίβα, κάτι που θα βεβαιωθεί από τα ζυγολόγια που θα πρέπει να φέρουν σφραγίδες και υπογραφές.

Επίσης θα πρέπει να γίνει γνωστό αν τηρείται βιβλίο ή αν γίνονται ηλεκτρονικές καταχωρήσεις από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Λίβα, ώστε να γνωρίζουμε το συνολικό όγκο των σκουπιδιών που έχουν μεταφερθεί αλλά και τις διακυμάνσεις που υπάρχουν ανά χρονική περίοδο.

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου από την πλευρά του καθώς συμμετέχει στ5ο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦοΔΣΑ, έχει ζητήσει στοιχεία και αναμένεται να του δοθούν.

Σε κάθε περίπτωση το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ είναι μεγάλο και το ερώτημα είναι γιατί τα χρήματα δεν πληρώθηκαν στην ώρα τους.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *