Ζάκυνθος

Κανονικά η πρώτη πτήση της Easy jet από Λονδίνο για Ζάκυνθο στις 27 Μαρτίου

Κανονικά αναμένεται να προσγειωθεί το πρώτο αεροπλάνο της τουριστικής σεζόν στο διεθνές αεροδρόμιο της Ζακύνθου την Κυριακή 27 Μαρτίου και πρόκειται για την εταιρεία Easy jet που θα έλθει από τη Μ. Βρετανία και το αεροσκάφος θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Κάτγουικ.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που υπάρχουν γνωρίζουμε πως δεν έχουμε καμία ακύρωση πτήσης, ούτε για τον τρέχοντα μήνα αλλά ούτε και για τους επόμενους.

Τα σύννεφα του πολέμου δεν έχουν επηρεάσει ακόμα το πρόγραμμα για διακοπές και ταξίδια, άρα μέχρι τώρα όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις θα γίνουν κανονικά.

Οι επιχειρηματίες του τουρισμού με δηλώσεις τους στον –Ε- έχουν επισημάνει πως δεν έχουμε ακυρώσεις σε δωμάτια και το μόνο που έχει γίνει είναι ένα «πάγωμα» των κρατήσεων το διάστημα που διαρκεί ο πόλεμος στην Ουκρανία. Αντιμετωπίζουν ως πολύ σημαντικό το πρόβλημα με την άνοδο των τιμών σε καύσιμα και είδη πρώτης ανάγκης και θεωρούν ότι τα διλήμματα σχετίζονται με τις τιμές στις οποίες προωθούν  τα δωμάτια οι οποίες στα συμβόλαια με τους τουρ οπερέιτορς είναι σταθερές εδώ και δύο χρόνια.

Ο Διευθυντής του αεροδρομίου Ζακύνθου Νίκος Βιντζηλαίος δήλωσε στον –Ε- ότι είναι νωρίς ακόμα για να υπάρχουν επιπτώσεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου θα τα δούμε αργότερα. Επίσης επανέλαβε πως δεν έχουμε ακυρώσεις και είμαστε σε αναμονή για την πρώτη πτήση που θα γίνει από τη Μ. Βρετανία αυτή την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Σημειώνεται πως ο θαλάσσιος τουρισμός ξεκινά αρχές του επόμενου μήνα με το πρώτο κρουαζιερόπλοιο να προσεγγίζει το λιμάνι της Ζακύνθου στις 8 Απριλίου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *