Ζάκυνθος

Η Corendon συνδέει τις Βρυξέλλες με τη Ζάκυνθο!

Σε τουλάχιστον 22 προορισμούς από τις Βρυξέλλες, ανάμεσά τους και επτά ελληνικά νησιά, σχεδιάζει να πετάει η Corendon, αυτό το καλοκαίρι, μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, που είχαν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η εταιρία θα συνδέει τη βελγική πρωτεύουσα με δημοφιλή νησιά της Μεσογείου όπως η Κρήτη, η Κως, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Μαγιόρκα, η Ίμπιζα, η Τενερίφη και η Γκραν Κανάρια, αλλά και η τουρκική Αττάλεια, το Μπόντρουμ και το Νταλαμάν.

Οι πτήσεις προς την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο θα είναι καθημερινές, προς την Κέρκυρα δύο φορές την εβδομάδα, προς τη Σάμο και τη Λέσβο μία φορά την εβδομάδα, ενώ προς το νησί της και Ζακύνθου θα εκτελούνται τρεις πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση.

Πτήσεις προς Κρήτη, Ρόδο και Κως από Μάαστριχτ

Επιπλέον, συνδέσεις με την Ελλάδα θα προσφέρονται από το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ, Maastricht Aachen Airport. Ειδικότερα, η Corendon θα συνδέει τη βελγική πόλη με την Κρήτη τρεις φορές την εβδομάδα με τη Ρόδο και την Κως δύο φορές την εβδομάδα και με το νησί της Ζακύνθου μία φορά την εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *