Ζάκυνθος

Γιάννης Πυλαρινός: Μετά από δύο χρόνια κορονοϊού είχαμε ένα ευχάριστο Πάσχα

Ικανοποιημένος από τις αφίξεις του φετινού Πάσχα δήλωσε ο εκπρόσωπος της Levante Ferries Γιάννης Πυλαρινός, ο οποίος μίλησε στον –Ε- για την κίνηση λέγοντας ότι είμαστε πιο κάτω από την κίνηση του 2019.

«Μετά από δύο χρόνια κορονοϊού είχαμε ένα ευχάριστο Πάσχα, αλλά δεν έχουμε ακόμα τα ακριβή στοιχεία. Βέβαια δεν φτάσαμε τα νούμερα του 2019, χωρίς να φταίει κάτι, ίσως και να μην είμαστε σαν νησί  προετοιμασμένοι για  την κίνηση. Τις τελευταίες ημέρες πριν από το Πάσχα αυξήθηκε η ζήτηση για τη Ζάκυνθο και όλα τα ξενοδοχεία της πόλης γέμισαν. Βοήθησε και η δική μας διαφήμιση στην αύξηση τα ζήτησης. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και όλα πήγαν ομαλά» είπε ο κ. Πυλαρινός.

Τις τελευταίες ημέρες πριν από το Πάσχα αυξήθηκε η ζήτηση για τη Ζάκυνθο

Περιγράφοντας αναλυτικά την κατάσταση ο κ. Πυλαρινός είπε: «Το καλό  είναι ότι ο κόσμος ξέφυγε για λίγες ημέρες και πέρασε καλά. Η Μ. Παρασκευή ήταν μία δύσκολη μέρα γιατί ο καιρός δεν ήταν καλός. Δεν είχαμε όμως ακυρώσεις. Ο αέρας έφτασε τα 8 μποφώρ κι αυτό δεν ήταν ότι καλύτερο, αλλά δεν είχαμε καμία καθυστέρηση, ούτε έγιναν καταγγελίες. Το ίδιο έγινε και με την αναχώρηση των ταξιδιωτών που έφυγαν κανονικά τις δύο προηγούμενες ημέρες, δηλαδή έφυγαν ομαλά.

Τη Μ. Πέμπτη και τη Μ. Παρασκευή η πληρότητα στα καράβια έφτασε το 70 και 80%.

Τα δείγματα του Πάσχα μας φέρνουν και την εικόνα του καλοκαιριού και φαίνεται πως θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι. Αυτό μας κάνει αισιόδοξους για τους επόμενους μήνες».

Για τα προβλήματα  που παρουσιάζονται ο κ. Πυλαρινός είπε ότι είναι κάθε μέρα στο λιμάνι και «με το παραμικρό ειδοποιείται ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου και οι άλλες αρχές, όπως κα ι ο Βουλευτής. Όλοι γνωρίζουν τα μεγάλα προβλήματα του λιμανιού αλλά για την καθαριότητα και την εξυπηρέτηση του κόσμου πάμε όσο μπορούμε καλύτερα. Για τις υποδομές πορευόμαστε με αυτά που έχουμε σήμερα.

Εμείς προσπαθούμε να ξεφορτώνουμε γρήγορα τα πλοία για να φορτώνουν αμέσως και να μην έχουμε καθυστερήσεις. Οι επισκέπτες δεν πρέπει να φεύγουν με παράπονα από το νησί μας».

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *