Ζάκυνθος

Γέμισε τραυματίες το Νοσοκομείο Ζακύνθου από 8 ατυχήματα το Σάββατο

Σε απόγνωση βρίσκονται γιατροί και νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με τις μαζικές προσαγωγές τραυματιών από διάφορα ατυχήματα που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά σε όλη τη Ζάκυνθο. 

Καταβάλλοντας πολύωρες και αγωνιώδεις προσπάθειες οι γιατροί και οι νοσηλευτές, έσωσαν για μια ακόμα φορά ζωές συνανθρώπων και τουριστών που υπήρξαν θύματα επτά τροχαίων και ενός θαλάσσιου ατυχήματος.

Χθες Σάββατο διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι περίπου 10 άτομα μετά από τροχαία που σημειώθηκαν  από τη χρήση των επικίνδυνων οχημάτων “γουρούνες”, που κατά απαράδεκτο επιτρέπεται ακόμα να μπορούν να κινούνται στο οδικό δίκτυο, αντί των ειδικών  χώρων για τους οποίους είναι κατασκευασμένες να κινούνται.

Παράλληλα σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τουρίστας ο οποίος εμβολίστηκε στην παράκτια περιοχή της Λιθακιάς από διερχόμενο ταχύπλοο σκάφος, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλά τραύματα και κατάγματα στην θωρακική χώρα και να κινδυνεύει η ζωή του.

Στο Νοσοκομείο όλο το 24ωρο υπήρχε μόνο ένας γιατρός στα επείγοντα του Νοσοκομείου ο οποίος κατέβαλλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσει τόσα πολλά περιστατικά μαζί!

‘Οπως για μια ακόμα φορά επισημαίνεται τα οχήματα ¨”γουρούνες” έχουν μετατρέψει σε σφαγείο τη Ζάκυνθο και επιβάλλεται να περιοριστεί η χρήση τους μόνο σε ειδικά διαμορφωμένου χώρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *