Ζάκυνθος

Γ. Φιλιπποπολίτης: Ανέλπιστα καλός και ο Οκτώβριος για τον τουρισμό

Με αφορμή την συμμετοχή του στην ομάδα εργασίας τουρισμού που συστάθηκε στο Δήμο Ζακύνθου, ο τουριστικός πράκτορας Γιάννης Φιλιπποπολίτης μίλησε στο ραδιόφωνο του Ερμή, υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος είναι πάντα διαθέσιμος να συμβάλει όσο και όπου μπορεί. Μεταξύ άλλων τόνισε πως οι προτάσεις που θα συζητά στο πλαίσιο της ομάδας εργασίας δε θα αφορούν αποκλειστικά τις προσωπικές του απόψεις, αλλά και όσα θα συζητά με τους συναδέλφους του.


Όπως έκανε γνωστό , πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το Δήμαρχο Νικήτα Αρετάκη και δε θα μπορούσε παρά να δεχτεί την πρόταση συμμετοχής σε μια ομάδα που θα είναι ολιγομελής και όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη.

«Ακόμη δεν έχουμε συγκεντρωθεί για να δούμε τι θα κάνουμε και ποιος θα είναι ο ρόλος μας. Προσωπικά δε θα μπορούσα να αρνηθώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου όπου μου ζητηθεί» ξεκαθάρισε ο τουριστικός πράκτορας εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα.


Για την λειτουργία της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, ο κ. Φιλιπποπολίτης σημείωσε πως δε θα ήθελε να κάνει καμία κρίση ή να υπονοήσει κάτι για την λειτουργία του οργάνου, ωστόσο παρατήρησε πως οι πολυπληθείς επιτροπές πολύ δύσκολα καταλήγουν σε κάποιο αποτέλεσμα και υπάρχει κίνδυνος να χαθούν σε ατέρμονες συζητήσεις.


«Αν διαπιστώσω πως οι προτάσεις μας δεν μπορούν να εισακουστούν και αν δεν μπορεί να βελτιωθεί κάτι, τότε δε θα έχει νόημα να συμμετέχω για να λέμε κουβέντες που δεν καταλήγουν πουθενά» σχολίασε.


Για τα ζητήματα που ο ίδιος θέλει να θέσει στην ομάδα εργασίας κατά την πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί, ο κ. Φιλιπποπολίτης σημείωσε πως έχει ήδη γίνει μια πρώτη συζήτηση με τον ξενοδόχο Χρ. Ξένο, ο οποίος επίσης συμμετέχει στην ομάδα εργασίας και κοινή θέση και των δύο είναι να μεταφέρουν στην επιτροπή τις προτάσεις στις οποίες καταλήγουν από κοινού με τους συναδέλφους τους.


Αναφορά τέλος έγινε και στην κίνηση για το μήνα Οκτώβρη, με τον κ. Φιλιπποπολίτη να σημειώνει πως και ο μήνας αυτός εξελίχθηκε πολύ καλύτερα από ότι αναμενόταν.


«Υπάρχουν κάποιες πτήσεις μέχρι τις αρχές Νοέμβρη. Ο Οκτώβρης δεν ήταν κακός αν και αυτό το διάστημα ο καιρός δε βοηθά μια που οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες. Σιγά σιγά θα επανέλθουμε σε μια ισορροπία» κατέληξε.

ermisnewsroom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *