Ζάκυνθος

Γ. Aρμένης: Ο Δήμαρχος είναι έκθετος για την κατοχύρωση της περιουσίας του Δήμου

O Δήμαρχος είναι έκθετος στο θέμα της κατοχύρωσης της δημοτικής περιουσίας στο Ναυάγιο είπε σήμερα Πέμπτη στο ραδιόφωνο του Ερμή, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου   Γιώργος Αρμένης και μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ερμή με αφορμή το αίτημα για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο και ο ίδιος υποστηρίζει,  σημειώνει πως αφορά την ουσία και όχι το γράμμα του Νόμου. 

Ο κ. Αρμένης επανέρχεται σε αποφάσεις που έχει πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν υλοποιούνται σημειώνοντας πως εκτός από την απόφαση για το Ναυάγιο, δεν υλοποιήθηκε ούτε η απόφαση για το έργο του Open Mall. Στο ζήτημα αυτό ο κ. Αρμένης απέδωσε ευθύνες και σε κυβερνητικό επίπεδο σημειώνοντας πως οι προσφυγές που έγιναν από δημοτικούς συμβούλους για την μη υλοποίηση των αποφάσεων δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

«Το δημοτικό συμβούλιο εδώ και δύο χρόνια έχει πάρει απόφαση για το Ναυάγιο και κυρίως  για την κατοχύρωση της δημοτικής και επιχώριας περιουσίας. Το Κτηματολόγιο είναι σε εξέλιξη και στο θέμα αυτό ο Δήμαρχος είναι έκθετος. Μάλιστα μπροστά μου διατύπωσε την άποψη ότι στο Κτηματολόγιο θα κατοχυρωθεί ότι δεν έχουν κατοχυρώσει οι άλλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Ζάκυνθο».

Σε σχέση δε με το…επίδικο δηλαδή την εκπροσώπηση του Δήμου στην Επιτροπή που θα είναι ο φορέας διαχείρισης του Ναυαγίου, ο κ. Αρμένης ανέφερε πως αν είχε υλοποιηθεί η απόφαση που έχει ήδη πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *