Ελλάδα

Έβρος: Κρούσματα κορονοϊού σε δεύτερο γάμο – Θετικοί γαμπρός και νύφη

Κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν και σε δεύτερο γάμο που έγινε στον Έβρο, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή.

Κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν και σε δεύτερο γάμο (και μάλιστα πολιτικό) που έγινε στον Έβρο και ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με το evros-news, τόσο ο γαμπρός, όσο και η νύφη, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από τεστ που έκαναν.

Οι νεόνυμφοι ήρθαν από το εξωτερικό, όπου αυτό τον καιρό είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γαμπρού και η χώρα στην οποία βρισκόταν έχει σημαντικό πρόβλημα με πολλά κρούσματα κορονοϊού.

Όσοι πάντως συμμετείχαν στον γάμο με οποιαδήποτε ιδιότητα ή ήρθαν σε επαφή στη συνέχεια με το νιόπαντρο ζευγάρι, έχουν πληροφορηθεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και κάποιοι αυτοβούλως πήγαν και έδωσαν δείγμα προκειμένου να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ.

Επίσης δεν αποκλείεται να ληφθούν μέτρα και για τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο συγκεκριμένος πολιτικός γάμος.

Ακόμα πάντως ουδείς γνωρίζει αν υπήρξε μετάδοση του Covid-19 από τον συγκεκριμένο γεγονός και δημιουργηθεί νέο πρόβλημα στο νομό Έβρου, όπως συνέβη με τον προηγούμενο γάμο ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε μια αλυσίδα συνεχών κρουσμάτων, τα οποία ξεπέρασαν τα 60.

Πηγή: www.news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *