Ζάκυνθος

Εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή στο ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη του κόμματος και ενημέρωσαν για τις εσωκομματικές εκλογές που θα αναδείξουν τα νέα όργανα και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή.

Στη συνέντευξη πήραν το λόγο και μίλησαν η Κική Καρυδάκη, ο Αντώνης Κασσιμάτης, ο Δ. Καραπάνος, η Γωγώ Γκιβέτση, ο Δημήτρης Κυριακόπουλος και ο Διονύσης Γολέμης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν τα θέματα των αναγκαίων τομών που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία και κατέκριναν την κυβέρνηση της ΝΔ για αντιλαϊκή πολιτική. Επίσης παρουσίασαν τις κυβερνητικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκλογές

Την Κυριακή στις 15 του Μάη, από 08.00 μέχρι 20.00, θα διεξαχθεί η εσωκομματική διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη μελών στην Κεντρική Επιτροπή και ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Τα δύο εκλογικά κέντρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, θα είναι στο Πνευματικό Κέντρο της  πόλης και στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο του Μαχαιράδο, που λειτουργεί και ως αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 Η ανακοίνωση αναφέρει:

 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρία χρόνια τώρα με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της «κατόρθωσε» να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, πολύ πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία,  στους θανάτους λόγω covid, στην τιμή των καυσίμων, στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος,  και στα υπερκέρδη της ΔΕΗ και των ιδιωτών  παρόχων που έχουν υπερβεί το 1,5 δισ. Επιπλέον, ακρίβεια και πληθωρισμός πλήττουν όλη την κοινωνία, ενώ την ίδια στιγμή οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, οι μεσαίοι φτωχοί  και οι φτωχοί φτωχότεροι.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετουσιώνοντας την οργή της κοινωνίας σε πολιτική  ελπίδα, δίνει προοπτική στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους, στους μικρομεσαίους, στους νέους για ένα καλύτερο αύριο.

Γι αυτό καλεί όλα τα μέλη του, αλλά και τους φίλους που επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη να προσέλθουν στην ψηφοφορία, ενισχύοντας έτσι το λαϊκό αίτημα για την, όσο γρηγορότερα γίνεται, απαλλαγή της κοινωνίας από την Μητσοτάκης Α.Ε .

Ένα σχόλιο

  1. Ωραία.Ευκαιρία να μας κάνουν και ενα σεμινάριο για το “Νόμο Κατρούγκαλου ¨” και τα οφέλη του.
    Είναι τόσο καλός που η τωρινή κυβέρνηση τον κράτησε και τον εφαρμόζει!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *