Ζάκυνθος

Έργα οδοποιΐας στην οδό Ζακύνθου-Αλυκών από την Περιφερειακή Ενότητα

H υπογραφή της σύμβασης εκτέλεσης εργασιών συντήρησης και βελτίωσης της 11 ης Επαρχιακής Οδού Ζακύνθου – Αλυκών, σε τμήματα τα οποία βρίσκονται κυρίως εντός των Τοπικών Κοινοτητων Καλιπάδου, Βανάτου, Κάτω Γερακαρίου και Άνω Γερακαρίου, παρουσία της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στην οδική ασφάλεια των συμπολιτών μας και την αποκατασταση σημείων που κατέγραφαν τροχαία ατυχήματα.

Η σύμβαση υπεγράφη το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιουνίου και σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Μοθωναίου σημείωσε:

“Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πολιτών με έργα και όχι με λόγια. Για κάποιους πολιτική είναι υποσχέσεις και χτυπήματα στην πλάτη. Για εμάς, την Περιφερειακή Αρχή, πολιτική είναι να στεκόμαστε στις ανάγκες της καθημερινότητας”. Κάνουμε πράξη τη φράση του Μπίσμαρκ πως πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Και επιπλέον καταφέρνουμε να συγκεράσουμε τα οράματά μας με το εφικτό, παραδίδοντας στους πολίτες έργα με τη σφραγίδα της βούλησής μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *