Ζάκυνθος

Εορταστικές παρεμβάσεις στην πλατεία Αγίου Λουκά

Εορταστική εικόνα δίνει η πλατεία του Αγίου Λουκά η οποία στολίστηκε για τα Χριστούγεννα και ήδη οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα.

Φωτεινά λαμπιόνια σε διάφορα σημεία στην είσοδο της πλατείας, χριστουγεννιάτικες μπάλες στα δέντρα και  ένα πολύ όμορφο συντριβάνι σε λειτουργία, συνθέτους μία εικόνα που δεν την είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν. Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί η φροντίδα για την καθαριότητα στο πάρκο, η αντικατάσταση στις σχάρες και τα φρεάτια που είχαν φθαρεί, καθώς και η μέριμνα για το πλακόστρωτο στους δύο δρόμους, δεξιά και αριστερά από την πλατεία, που άλλαξαν την όψη  του χώρου.

Την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα εξέφρασαν κάτοικοι και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί, ενώ σημαντικό είναι ότι ζήτησαν να διατηρηθεί και αργότερα αυτή η όμορφη και προσεγμένη εικόνα. Ειδικότερα ευχαρίστησαν την Αντιδήμαρχο Βιβή Καψαμπέλη για την οποία είπαν ότι βρίσκεται σε καθημερινή βάση δίπλα τους και ελέγχει τις εργασίες που γίνονται ώστε να μην παρεκκλίνουν από το πλάνο που ετοιμάστηκε και υλοποιήθηκε.

Ο επιχειρηματίας Μάριος Αντύπας ο οποίος διατηρεί την επιχείρησή του στην πλατεία Αγίου Λουκά δήλωσε ότι βρίσκεται εδώ 10 χρόνια και για πρώτη φορά είδε κάποιον από το Δήμο να ασχολείται με την περιοχή και τους κατοίκους της.

«Η πλατεία Αγίου Λουκά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης και ήταν εγκαταλελειμμένη. Τώρα έγινε κάτι πολύ ωραία, λειτουργεί το συντριβάνι και στολίστηκε ο χώρος. Υπάρχουν νέα παγκάκια και φώτα, κολωνάκια για να μην ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα πάνω αλλά και κάδους. Ο κόσμος το είδε πολύ θετικά και θέλει να διατηρηθεί αυτό που έγινε. Η ψυχολογία του βελτιώθηκε» είπε ο κ. Αντύπας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *