Ζάκυνθος

Εκδήλωση μνήμης για το Λ. Νιοτόπουλο από το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ

Η  Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζακύνθου καλεί όλους τους συμπολίτες μας να τιμήσουν με την παρουσία τους το αφιέρωμα μνήμης στον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Λευτέρη Νιοτόπουλο, που οργανώνεται από την ΑΝΑΣΑ Ιονίων Νήσων, αύριο Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, στις 20:30, στο νέο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο αείμνηστος Λευτέρης Νιοτόπουλος γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1964.  Η πολυσχιδής, επιτυχημένη παρουσία του στον κοινωνικό, επαγγελματικό και πολιτιστικό στίβο του νησιού μας επισφραγίστηκε το 2014 με τη συμμετοχή του στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό ΑΝΑΣΑ και την εκλογή του στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου.

Το  έργο,  η προσφορά  και η αυτοθυσία του σαν αντιπεριφερειάρχης αναγνωρίστηκαν και εκτιμήθηκαν από όλους τους Ζακυνθινούς. Αποτέλεσε κυριολεκτικά σημείο αναφοράς για την αντιμετώπιση κρίσιμων και ζωτικών προβλημάτων της Ζακύνθου, πάντα μια νηφάλια φωνή λογικής, σύνεσης και ρεαλισμού, ένας ενοποιητικός παράγοντας σύνθεσης και εξομάλυνσης πολιτικών ή άλλων διαφορών.

Ιδιαίτερη υπήρξε η συμβολή του στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, πυρκαγιές και σεισμός) που έπληξαν την Ζάκυνθο κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Το 2016 μας τίμησε με την συμμετοχή του στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ ως κομματικό μέλος και εξελέγη αντιπρόσωπος στο 2ο τακτικό συνέδριό του.

Στις περιφερειακές εκλογές του 2019 εισέπραξε για δεύτερη φορά την τεράστια αποδοχή και την αγάπη της κοινωνίας, συγκεντρώνοντας πάνω από 3.000 σταυρούς προτίμησης.

Έφυγε από κοντά μας στις 25 Μαΐου 2020, μετά από πολύχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Στις 18 Ιουνίου θα θυμηθούμε τον αξέχαστο συναγωνιστή και ακριβό φίλο, με βιωματικές ομιλίες και προβολή αφιερωματικού βίντεο,  τιμώντας την υποδειγματική παρουσία του στα κοινά της Ζακύνθου και το ανεξίτηλο αποτύπωμα της θητείας του ως αντιπεριφερειάρχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *