Ζάκυνθος

Έγκλημα στον Άγιο Σώστη: Συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις ενώ άφαντη είναι η μηχανή και το όπλο των δραστών

Ένας μήνας μετά το στυγερό έγκλημα στον Άγιο Σώστη:

Ένας μήνας έχει ήδη συμπληρωθεί από την εν ψυχρώ δολοφονίας της 37χρονης γυναίκας, στον Άγιο Σώστη της Λιθακιάς και οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για αυτή την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Καθώς ο τεράστιος θόρυβος που είχε δημιουργηθεί γύρω από την υπόθεση έχει κοπάσει και το ενδιαφέρον των αθηναϊκών Μ.Μ.Ε έχει στραφεί αλλού, η Αστυνομία καλεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα για επιπλέον καταθέσεις τον 53χρονο σύζυγο του θύματος, που φαίνεται να ήταν και ο κύριος στόχος των δραστών.

Ο 53χρονος, ο οποίος θυμίζουμε πως γλύτωσε τη ζωή του παρά το γεγονός ότι οι δράστες τον «έζωσαν» με σφαίρες από 45άρι όπλο, καλείται να δώσει συμπληρωματικά στοιχεία και να απαντήσει σε πλήθος ερωτημάτων των αστυνομικών που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα των αναλύσεων που γίνονται από τα εξειδικευμένα εργαστήρια της ΕΛΑΣ και αφορούν δείγματα dna που έχουν ληφθεί, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και άλλα στοιχεία που βρίσκονται στο μικροσκόπιο όπως είναι τηλεφωνικές συνομιλίες, η καταγραφή της πορείας του πλωτού που έχει εντοπιστεί από τις αρχές κ.α.

Σημειώνεται πως η Αστυνομία ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις ενώ άγνωστο παραμένει που βρίσκεται η λευκή μηχανή μεγάλου κυβισμού που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας και της οποίας η «πορεία» σε δρόμους του νησιού έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Της Μαριλένας Παπαδάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *