Ζάκυνθος

Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης για το ΔΑΜΙΡΕΙΟ από τον Εμπορικό Σύλλογο

Στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας έγινε γνωστή η δικαστική απόφαση για το Δαμίρειο κληροδότημα και συγκεκριμένα η απόρριψη της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ζακύνθου που διεκδικούσε τμήμα από το ακίνητο που άφησε ο αείμνηστος έμπορος Δαμίρης στους Συλλόγους του νησιού και ει8δικότερα της πόλης.

Η απόφαση ανακοινώθηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο του Πύργου και ήδη υπάρχει η πρώτη αντίδραση από τον Εμπορικό Σύλλογο που έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει έφεση κατά αυτής, ζητώντας δικαίωση  για κάτι που θεωρεί αυτονόητο. Ανάλογες κινήσεις είχαν γίνει και στο παρελθόν από τις προηγούμενες διοικήσεις του Εμπορικού Συλλόγου που αντιδρούσαν με την μονόπλευρη διεκδίκηση του Δαμίρειου. Ο Εμπορικός Σύλλογος ζητούσε να  διορθωθεί το παραχωρητήριο από την Κτηματική Ομάδα.

Τώρα η νέα Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου δηλώνει ανυποχώρητη και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος τη διεκδίκηση μέρους του Δαμίρειου Κληροδοτήματος. Πληροφορίες του –Ε- αναφέρουν πως συγκεντρώνονται στοιχεία για την κατάθεση της έφεσης στο δικαστήριο.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *