Ζάκυνθος

Δημοπρατούνται τα έργα για την επισκευή του Μουσικού σχολείου

Προκηρύχθηκε σήμερα 7-10-2022, από την εταιρεία “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ» με συνολική́ δαπάνη 498.000,00€ ευρώ.

Ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά:

   «Ένα ακόμη σχολείο του νησιού μας πρόκειται ανακαινισθεί πλήρως από την Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώσαμε και την προκήρυξη της μελέτης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ».

   Παράλληλα, σήμερα πρόκειται να επισκεφθεί το νησί μας, μετά από πρόσκληση, την οποία του απηύθυνα, ο Πολιτικός Μηχανικός της «ΚτΥπ  Α.Ε.» κύριος Κ. Στραβοδήμος, ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιήσει αυτοψίες σε σχολικά συγκροτήματα του νησιού μας προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες τους.  

   Όπως έχω υπογραμμίσει πολλάκις, η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων των σχολείων του νησιού μας είναι μια ουσιαστική δέσμευση μου προς τους μαθητές μας, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, καθώς και ένα προσωπικό μου στοίχημα το οποίο χρόνο με τον χρόνο γίνεται πραγματικότητα.

   Ευχαριστώ τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή για το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξε για τη δρομολόγηση και του συγκεκριμένου έργου όσο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚτΥπ Α.Ε. Αθ. Γιάνναρη, και τις τεχνικές του υπηρεσίες  για την ουσιαστική συνεισφορά τους στην κοινή προσπάθεια που γίνεται προκειμένου όλοι οι μαθητές του νησιού μας να μπορούν να απολαμβάνουν ένα σχολικό περιβάλλον πρώτα απ’όλα ασφαλές και συνάμα όμορφο, φιλόξενο και ευχάριστο». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *