Ζάκυνθος

Διαμαρτυρίες στην πόλη για την παρατημένη Ταβουλάρη μέσα στην τουριστική περίοδο!

Τα παράπονα των κατοίκων και των επιχειρηματιών στην πόλη δέχτηκε ο –Ε- καθώς η οδός Ταβουλάρη παραμένει κλειστή, είναι εργοτάξιο και δεν φαίνεται ελπίδα ότι τα έργα θα τελειώσουν μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι διαμαρτυρίες δεν προέρχονται μόνο από τη συγκεκριμένη περιοχή κι αυτό γιατί η κλειστή οδός επηρεάζει αρνητικά ολόκληρη την πόλη.

Μεταξύ άλλων πρέπει να επισημάνουμε πως την Ταβουλάρη διασχίζουν καθημερινά τουρίστες κι αυτό είναι επικίνδυνο γιατί το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και υπάρχουν διάσπαρτοι κίνδυνοι σε όλο τμήμα  των πεζοδρομίων με τα σίδερα, τα σπασμένα τμήματα, τις λακούβες και τα ανοίγματα.

Οι καταστηματάρχες οι οποίοι  ανέμεναν ότι θα δουλέψουν με τους τουρίστες αυτό το καλοκαίρι, βλέπουν τις ελπίδες τους να εξανεμίζονται και ζητούν απαντήσεις και χρονοδιαγράμματα.

Παράλληλα και το Τοπικό Συμβούλιο Πόλης με επιστολή που έστειλε προς τη Δημοτική Αρχή ζητά ενημέρωση για το έργο. Η επιστολή αναφέρει:

Ζητάμε ενημέρωση σχετικά με την πορεία των εργασιών στην περιοχή των Λαϊκών κατοικιών και της οδού Ταβουλάρη και έλεγχο κατά πόσο τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, καθαριότητας και ευταξίας με το σκεπτικό ότι υλοποιούνται από την μια σε κεντρικό εμπορικό δρόμο και από την άλλη σε κατοικημένη περιοχή. 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *