Ζάκυνθος

Δ.Ε.Ε.Π ΝΔ: Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω, η Ζάκυνθος έχει αλλάξει σελίδα

Οι μαθητευόμενοι μάγοι του ΣΥΡΙΖΑ που οι πειραματισμοί τους χρέωσαν τη  χώρα 100δις €, οι άνθρωποι που θα καταργούσαν το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο,  οι άνθρωποι που έψαχναν χρήματα στη Ρωσία του Πούτιν, οι άνθρωποι που στήριξαν το «Δεν πληρώνω», οι άνθρωποι που θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ, έχουν το θράσος σήμερα να  ζητούν απ τους πολίτες να «στείλουν το λογαριασμό» στην κυβέρνηση,  υποτιμώντας  τη νοημοσύνη τους.

Κατανοούμε την αγωνία  τους να κερδίσει ο κ. Τσίπρας τον «κανένα» στις εσωκομματικές τους διαδικασίες, αλλά όλα τα πράγματα έχουν και τα όρια τους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ με σοβαρότητα και υπευθυνότητα διαχειρίστηκε και διαχειρίζεται παγκόσμιες κρίσεις και προκλήσεις, αποδεικνύοντας  ότι βρίσκεται και θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη, λέγοντας πάντα την αλήθεια, μακριά απ τους λαϊκισμούς που τόσο πολύ μας κόστισαν.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την προσφιλή τους τακτική, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι για τη διεθνή ενεργειακή κρίση φταίει ο Μητσοτάκης, ωστόσο γνωρίζουν καλά ότι θα έρθει εκείνη η ώρα που οι πολίτες θα συγκρίνουν, και τότε θα δώσουν την απάντηση στο λαϊκισμό. Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω, η Ζάκυνθος έχει αλλάξει σελίδα.

Δ.Ε.Ε.Π ΝΔ Ζακύνθου

Ένα σχόλιο

  1. Και εσείς να μάθετε ότι αυτή τη φορά η ψήφος θα βγει από το πορτοφόλι που έχετε φέρει την Ελλάδα στην πρώτη θέση στην ακρίβεια στη διαφθορά και στης απευθείας αναθέσεις, κλέφτες ψεύτες λαμόγια και απατεώνες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *