Ζάκυνθος

Χ. Κοντονής: Βρέθηκε ανάδοχος για το δρόμο στο Καλαμάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από τον Πρόεδρο της κοινότητας Καλαμακίου Χρήστο Κοντονή, η επιτροπή διαγωνισμού του Δήμου για τα οδικά έργα που χρηματοδοτούνται από την ΣΑΤΑ και θα γίνουν στο Καλαμάκι προχώρησε στην ανάδειξη μειοδότη και αν όλα πάνε καλά πολύ σύντομα θα υπογραφεί η σύμβαση για να ξεκινήσουν οι εργασίες.


Θυμίζουμε πως τα έργα που αφορούν την συντήρηση και επισκευή των κεντρικών δρόμων του Καλαμακίου χρειάστηκε να περάσουν από 40 κύματα, καθώς αν και δημοπρατήθηκαν πριν από ένα χρόνο, ο διαγωνισμός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ μετά από επιφυλάξεις του Δημάρχου και έναν σχεδιασμό ώστε το ποσό της ΣΑΤΑ να διατεθεί στη διαπλάτυνση της Νερούλη χωρίς απαλλοτριώσεις αλλά σε συμφωνία με τους κατοίκους.


Καθώς ο σχεδιασμός για την Νερούλη ναυάγησε και την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για την κατάσταση του δρόμου, η δημοτική αρχή προχώρησε στον αρχικό σχεδιασμό που περιελάμβανε και παρεμβάσεις για το δημοτικό δίκτυο στο Καλαμάκι.


Την παραπάνω εξέλιξη επικρότησε ο Πρόεδρος της κοινότητας Χρ. Κοντονής που σε ανάρτηση του σημειώνει:
«Επιτέλους για άλλη μια φορά μετά από πολλές κοινές προσπάθειες για τον δρόμο Καλαμάκι Λαγανά, η διαδικασία της υποβολής προσφορών τελείωσε. Σήμερα η επιτροπή ανάδειξε ανάδοχο. Ευελπιστώ ότι η Δημοτική αρχή θα υλοποιήσει την υπόσχεση που μας έδωσε τον προηγούμενο Απρίλιο»

ermisnewsroom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *