Αθλητισμός

“Μπλόκο” από το Διαιτητικό στην αναδιάρθρωση σε Super League 2 και Football League

To διαιτητικό δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή των Χανίων κατά της απόφασης της ΕΠΟ και με βάση την απόφαση που έλαβε, η Super League 2 της νέας περιόδου θα διεξαχθεί με 12 ομάδες θα ανέβουν από την Football League Τρίκαλα και Ιωνικός και υποβιβάζονται Κασσιόπη και Απόλλωνας Πόντου.

Πρόκειται για ολική ανατροπή της απόφασης της ΕΠΟ και πλέον αναμένεται η αντίδραση των ομάδων και πιθανή αντίδραση αντίδραση του υφυπουργού αθλητισμού. Υπενθυμίζεται ότι η EΠΟ αποφάσισε να αυξηθούν οι ομάδες της SL2 από 12, που ήταν την περσινή σεζόν, σε 18 και αντίστοιχα στην FL από 14 να αυξηθούν σε 16.

Η αύξηση των ομάδων στη SL2, σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ, θα γινόνταν ως εξής: Θα υποβιβάζονταν Κασσιόπη και Καλαμαριά και θα ανέβαιναν οι οκτώ πρώτες από τη Football League. Παράλληλα όσον αφορά την Football League η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη και να ζητούσε την κατάργησή της.

Όπως είχαμε αναφέρει πριν μερικές ημέρες, η παραίτηση του προέδρου Διον. Ταβουλάρη για λόγους υγείας όπως επικαλέστηκε ο ίδιος, ήταν η αρχή του τέλους για την συμπαθή ομάδα των Βολιμών. Τo τι έφταιξε και οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν σε αυτό το σημείο, μόνο οι άνθρωποι της ομάδος γνωρίζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *