Ζάκυνθος

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο σπίτι»

Σήμερα Παρασκευή 21 Οκτώβρη πραγματοποιούν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

Το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στις δομές του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, προκειμένου να αποκτήσουν μόνιμη, σταθερή δουλειά με δικαιώματα, στηρίζει το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με απόφασή του, προκήρυξε επίσης 24ωρη απεργία για την Παρασκευή 21 Οκτώβρη, προκειμένου να διευκολυνθούν και οι περίπου 35 εργαζόμενες του Δήμου Ζακύνθου, να συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει το Συντονιστικό Όργανο των Συλλόγων τους αλλά και να παραστούν στην πανελλαδική κινητοποίηση που έχει οριστεί για την ίδια μέρα στην Αθήνα. 

“Οι 2.909 εργαζόμενοι πανελλαδικά του Βοήθεια στο Σπίτι παλεύουν για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα σχεδόν εδώ και μια εικοσαετία και σήμερα κινδυνεύουν, μετά από 20 χρόνια συνεχούς εργασίας, χωρίς ούτε μία μέρα κενό,  να είναι πάλι στον «αέρα» παρ’ όλο που έχουν βγει ήδη τα ΦΕΚ διορισμού επιτυχόντων στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ”, τονίζει το ΕΚΖ απαιτώντας “τη μόνιμη διασφάλιση όλων των εργαζομένων μετά από 20 χρόνια συνεχούς εργασίας. Ούτε ένας εκτός”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *