Ζάκυνθος

Απάντηση του Βουλευτή Δ. Ακτύπη στη χθεσινή ανακοίνωση του Δημάρχου

  «Καλόπιστα πιστεύω πως ο Δήμαρχος Ζακύνθου κύριος Ν. Αρετάκης υπήρξε απλώς αδιάβαστος και όχι σκοπίμως παραπλανητικός κατά τη χθεσινή του ανακοίνωση, ιδίως στο σημείο εκείνο όπου ο ίδιος αναφέρεται στη Δράση 4.3.4. «Βελτίωση Πρόσβασης σε Γεωργική Γη και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις», για την οποία ο δήμος ουδέποτε κατέθεσε πρόταση σε αντίθεση με τους υπολοίπους δήμους των ιονίων που όλοι χρηματοδοτήθηκαν. Παρατίθενται αναλυτικά τα αντίστοιχα επίσημα στοιχεία.

  Το αυτό ξεκαθάρισε σε τοπική ραδιοφωνική εκπομπή σήμερα το πρωί και ο ΓενικόςΓραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κύριος Δημήτριος Οδ. Παπαγιαννίδης. 

  Είναι κατανοητό και σεβαστό πως καμιά φορά κανείς μπορεί να έχει εσφαλμένη αντίληψη των πραγμάτων. Ωστόσο, είναι απολύτως κατακριτέο, αν όχι κατηγορηματικά ανήθικο να εμπαίζει κανείς – προς εξυπηρέτηση των πολιτικών του σκοπιμοτήτων – τους αγρότες,τους κτηνοτρόφους και συλλήβδην τουςανθρώπους του μόχθου, οι οποίοι τη στιγμή αυτή δυσκολεύονται  να φτάσουν στις περιουσίες τους.

  Είναι γεγονός πως η Ζάκυνθος χάνει χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία οι άλλοι δήμοι εκμεταλλεύονται στο έπακρον. Θα πρέπει, λοιπόν, να σταματήσουμε να πετάμε το μπαλάκικαι να απεκδυόμαστε τη δική μας ευθύνη όταν αυτή υπάρχει. 

  Προσωπικά δεσμεύομαι να συνεχίζω να αγωνίζομαι για τον τόπο μας. Ακόμα και τώρα η πόρτα του γραφείου παραμένει και θα συνεχίσει να είναι πάντα ανοιχτή για τον Δήμαρχο. Ανέκαθεν, άλλωστε, είχα την πεποίθηση πως μόνο μέσα από την συνεργασία ο τόπος μας θα ωφεληθεί ουσιαστικά και τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο». 

2 σχόλια

  1. Αν και δεν είμαι ο καλύτερος υποστηρικ΄τής του Βουλευτή Ζακύνθου,θα επικροτήσω την τοποθέτηση του,που δίνει την πραγματική διάσταση των γεγονότων.
    Οτι δηλαδή ο Δήμαρχος παραπλανά τους δημότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *