Ζάκυνθος

Αντιδήμαρχος Β.Καψαμπέλη: Προσδιορίστηκε η τιμή απαλλοτρίωσης για το οικόπεδο των Δημοτικών Σφαγείων

Με πιο γρήγορους ρυθμούς από αυτούς του παρελθόντος κινείται η υπόθεση κατασκευής των νέων  Δημοτικών Σφαγείων και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Επιτροπή για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου ετοίμασε το πόρισμά της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Αντιδήμαρχος Βιβή Καψαμπέλη, στις 16 Νοεμβρίου ο Δήμος υπέβαλε αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας για έγκριση της εγκατάστασης των Δημοτικών Σφαγείων. Η Περιφέρεια βλέποντας την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος για να μην χαθεί χρόνος αναφορικά με ένα έργο που είναι πολύ σημαντικό για τον τόπο και για τους δημότες, θεώρησε πως πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες και να μην έχουμε καμία άλλη καθυστέρηση».

Η Αντιδήμαρχος είπε ακόμα πως μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα έχουν υποβληθεί όλες οι μελέτες για το κτίριο των Σφαγείων.

Σημειώνεται πως η Επιτροπή για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου έστειλε την απόφασή της την περασμένη Παρασκευή στο Δήμο και την αρμόδια Αντιδήμαρχο Β. Καψαμπέλη.

Η εκτίμηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι ο βηματισμός έχει γίνει ταχύς για να προλάβουμε να υλοποιήσουμε το έργο το οποίο είναι “στον πάγο” για δεκαετίες.

Οι κτηνοτρόφοι και οι κρεοπώλες θα υποδεχτούν τις εξελίξεις με μεγάλη αισιοδοξία και θα αναμένουν τη στιγμή που θα στείλουν τα ζώα τους για σφαγή στο νησί μας, αφήνοντας στο σκοτεινό χθες τις ημέρες που μετέφεραν τα ζώα με τα πλοία της γραμμής στην Πελοπόννησο..

Ένα σχόλιο

  1. Υπάρχει ενα τραγούδι της εποχής που λέει: “Δεν προλαβαίνω,ο χρόνος τρέχει κι εγώ ξωπίσω μένω”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *