Ζάκυνθος

Ανάστατος ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού για τη διακοπή εργασιών στο σχολείο

Επανέρχεται ο Σύλλογος Γονέων των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου στον Άμμο και επισημαίνει πως η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει  με προχειρότητα το θέμα της διακοπής των εργασιών από τον εργολάβο που ανέλαβε την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου.

Στη νέα ανακοίνωση, που στην ουσία είναι απάντηση σε αυτά που γνωστοποίησε ο Δήμαρχος, ο Σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα:

Σε συνέχεια της ενημέρωσης και του σχετικού δελτίου τύπου της 2.6.2022 εκθέτουμε τα ακόλουθα:

Λυπούμαστε για το γεγονός ότι τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος έσπευσαν να δώσουν πρόχειρες, γενικόλογες και ασαφείς απαντήσεις σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Είναι δεδομένο ότι ο Γολγοθάς προσωπικού και μαθητών πρέπει να λήξει, το ταχύτερο, γι’ αυτό και θα πρέπει γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου ο εργολάβος να εγκατασταθεί ξανά στο έργο, ΑΜΕΣΑ.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να γίνουν και οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο εσωτερικό του σχολείου, αφού σαθροί σοβάδες και προβλήματα από την υγρασία υπάρχουν και στο εσωτερικό και επιπλέον, θα ανοίξουν πληγές και από την αντικατάσταση των παραθύρων. Και βεβαίως, αναμένονται και οικοδομικές εργασίες λόγω επέκτασης των χώρων του 3ου Νηπιαγωγείου.

Πότε περιμένει η δημοτική αρχή να τα κάνει αυτά, τελευταία στιγμή;

Σημειώνεται ότι για τις πρόσθετες εργασίες, για τις οποίες ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι θα διαθέσει ποσό 100.000 ευρώ, αυτό είναι αποτέλεσμα των ενεργειών του Βουλευτή κ. Διονυσίου Ακτύπη (ο οποίος είχε ζητήσει 150.000 ευρώ) και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ για τον συγκεκριμένο σκοπό. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ!

Ο αγώνας μας υπέρ του δίκαιου και αυτονόητου συνεχίζεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *