Οικονομία

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου για τις συναλλαγές με το κοινό

Το Επιμελητήριο ενημερώνει ότι βάσει της εγκυκλιουΔΙΔΑΔ/Φ.69/129/18771/13-10-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού» στις δομές της ΠΕ Ζακύνθου, που έχει ενταχθεί στο τρίτο επίπεδο προληπτικών μέτρων προστασίας και με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη απέναντι στους πολίτες, η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις.

Οι επιχειρήσεις μέλη που αιτούνται πιστοποιητικά αντίγραφα του Γ.Ε.ΜΗ., θα εξυπηρετούνται υποβάλλοντας αιτήσεις ηλεκτρονικά στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Καταχώρισης στο Γ.Ε.ΜΗ. (https://services.businessportal.gr) και θα εξυπηρετούνται κανονικά.

Για τα μέλη που θέλουν να κάνουν χρήση τις λοιπές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου για μητρώα– εγγραφές- πιστοποιητικά κλπ, μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά το αίτημα σας, το οποίο θα προωθηθεί στην αρμόδια υπηρεσία, η όποια θα το διεκπεραιώσει. Εφόσον απαιτηθεί να αποστείλετε δικαιολογητικά αυτά θα σας ζητηθούν μέσω του email σας, ενώ αν απαιτείται η φυσική παρουσία σας στην υπηρεσία θα λάβετε email για ραντεβού συγκεκριμένη μερα και ώρα.

Email επικοινωνίας: [email protected] Τηλέφωνο: 26950-41941, 26950-29090-1 -2 Τμήμα Μητρώου: 1-2 , Τμήμα Οικονομικό: 2, Διεύθυνση: 3 Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων: 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *