Ζάκυνθος

Αγοραπωλησία στα Ορεινά της Ζακύνθου: Παραπομπή σε δίκη επτά προσώπων του συμβολαίου με την ΠΙΜΑΝΑ ΑΕ πρότεινε ο Εισαγγελέας

Aπό τον δικηγόρο της τοπικής εκκλησίας Ματθαίο Βαραγγούλη ανακοινώθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου ότι η πρόταση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών προς το αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης που διέταξε το αρμόδιο Συμβούλιο για την γνωστή στο πανελλήνιο αγοραπωλησία στα Ορεινά της Ζακύνθου, δικαιώνει απόλυτα τους επίπονους και μακροχρόνιους αγώνες της εκκλησίας και των κατοίκων των ορεινών της Ζακύνθου. 

Σύμφωνα με την  πολυσέλιδη πρόταση του, ο αρμόδιος Εισαγγελέας προτείνει την παραπομπή στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών των επτά εμπλεκομένων προσώπων για σοβαρές κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του Δημοσίου και της τοπικής εκκλησίας. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δικηγόρος της Εκκλησίας “πλησιάζουμε τα 8 χρόνια διαρκούς αγώνα και η νομική μας ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια για την τελική δικαίωση, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη”

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η πολυαναμενόμενη Πρόταση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών προς το αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, μετά την ολοκλήρωση από την κα Ανακρίτρια Διαφθοράς της περαιτέρω κύριας ανάκρισης που διέταξε το αρμόδιο Συμβούλιο με το υπ’ αριθμ. 1679/2020 βούλευμα του, για την γνωστή στο πανελλήνιο απατηλή αγοραπωλησία στα Ορεινά της Ζακύνθου, δικαιώνει απόλυτα τους επίπονους και μακροχρόνιους αγώνες της τοπικής εκκλησίας και των κατοίκων των ορεινών της Ζακύνθου. Με την πολυσέλιδη (111 σελίδες) και πλήρως εμπεριστατωμένη πρόταση του, τόσο κατά το νομικό όσο και κατά το ουσιαστικό μέρος της δικογραφίας, ο αρμόδιος Εισαγγελέας προτείνει την παραπομπή στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών των γνωστών επτά εμπλεκομένων προσώπων για σοβαρές κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του Δημοσίου και της τοπικής εκκλησίας. Πλησιάζουμε τα 8 χρόνια διαρκούς αγώνα και η νομική μας ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια για την τελική δικαίωση, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Εκ μέρους των δικηγόρων της τοπικής εκκλησίας 

Ματθαίος Κ. Βαραγγούλης 

Ένα σχόλιο

  1. Σωστό.Να προσέχουμε λίγο και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.Χωρις βεβαίωση καταβολής ΤΑΠ δεν μπορεί,η δεν μπορούσε μάλλον, να γίνει καμμία αγοραπωλησία γης ς η ακινήτου και η οποία δεν προσκομίστηκε,εξού και οι διώξεις.
    Όλως τυχαίως όμως προχθές με νέο νόμο!!καταργήθηκε η προσκόμιση βεβαίωσης καταβολής ΤΑΠ για την πραγματοποίηση αγοραπωλησιών ακινήτων η εκτάσεων.Αντι αυτού θα εκδίδεται μια προσωρινή βεβαίωση απο τον οικείο Δήμο περι οφειλής η μη ΤΑΠ.Αυτο ανοίγει πολλά παράθυρα σε μεταβιβάσεις με συνοπτικές διαδικασίες και πρέπει να το έχουμε υπ’οψιν μας σε μελλοντικές χρήσης γης στην επίμαχη περιοχή!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *