Ζάκυνθος

Τρεις υποψηφιότητες κατατέθηκαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ για τις βουλευτικές εκλογές

Μέχρι χθες που ήταν η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ κατατέθηκαν τρεις υποψηφιότητες ενδιαφερομένων που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι Βουλευτές στο νομό Ζακύνθου. Ο πρώην Νομάρχης Διονύσης Γάσπαρος, ο πολιτευτής Παύλος Κολοκοτσάς και ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Τσιριγώτης είναι τα άτομα που οι πληροφορίες θέλουν μέχρι χθες το μεσημέρι να έχουν παραδώσει αίτηση.

Τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ωστόσο δεν παρέμειναν ανοιχτά μέχρι το βράδυ όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά και αυτό γιατί οι πληροφορίες θέλουν τα κεντρικά του κόμματος να δίνουν οδηγίες για παράταση της προθεσμίας.

Παρότι αυτό δεν είχε γίνει επίσημα γνωστό μέχρι χθες το βράδυ, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα με την ανάδειξη των υποψηφίων δεν έχει κλείσει ακόμα και για μερικές ημέρες ακόμα θα συνεχιστούν οι διαδικασίες.

Σύμφωνα με την εσωκομματική εγκύκλιο και μετά την κατάθεση των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος , τα αρμόδια κομματικά όργανα θα αποστείλουν αμέσως με κάθε πρόσφορο μέσο προς τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τα πρωτότυπα των αιτήσεων-δηλώσεων ενδιαφέροντος που τους υποβλήθηκαν και των συνημμένων σ’ αυτές εγγράφων, τηρώντας ταυτόχρονα στο αρχείο τους πλήρη φάκελο φωτοτυπικών αντιγράφων.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία που θα περιέλθουν στην Πολιτική Επιτροπή, η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Γραμματέα της Πολιτικής  Επιτροπής, θα καταρτίσει τον πίνακα υποψηφίων για κάθε εκλογική περιφέρεια της χώρας και θα εισηγηθεί σχετικά στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *