Ζάκυνθος

Σύσταση από την Αστυνομία σε Βρετανούς που κάπνιζαν εν ώρα πτήσης

Την συνδρομή της Αστυνομίας, ζήτησε ο πιλότος της πτήσης της εταιρείας EasyJet, από το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο προς τη Ζάκυνθο, για να αντιμετωπίσει την απρεπή συμπεριφορά δύο Βρετανών Τουριστών που επέβαιναν στην αεροσκάφος.

Το συμβάν σημειώθηκε στην πτήση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 10 Μαΐου, όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι δύο βρετανοί άναψαν τσιγάρα και άρχισαν να καπνίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεδομένου ότι το κάπνισμα απαγορεύεται μέσα στο αεροσκάφος,  έγιναν συστάσεις στους δύο νεαρούς, οι οποίοι φαίνεται πως έσβησαν τα τσιγάρα τους και στη συνέχεια άναψαν άλλα, φυσώντας τον καπνό επιδεικτικά!

Μετά την άφιξη του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του νησιού και αφού είχε ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας από τον πιλότο, οι δύο νεαροί αποβιβάστηκαν συνοδεία της Αστυνομίας. Οι νεαροί οδηγήθηκαν σε έναν από τους χώρους του αεροσταθμού και εκεί δέχτηκαν την επίπληξη της Αστυνομίας για την πράξη τους.

Οι Αστυνομικοί, δεν προχώρησαν στην σύλληψη των νεαρών, καθώς  ο πιλότος, αν και θα μπορούσε, δεν υπέβαλε μήνυση. Το περιστατικό έληξε εκεί.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *