Ελλάδα

Στον Αντιπεριφερειάρχη οι παραγωγοί της Alessandro Di Nitto Productions

[pullquote align=”right”]Τουριστικά ντοκυμαντέρ προβολής των Ιονίων[/pullquote]

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Διονύση Μυλωνά, επισκέφτηκαν οι παραγωγοί της «Allessandro Di Nitto Productions»,  Allessandro Di Nitto και Elena Bonera, οι οποίοι  δημιουργούν τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ από όλον τον κόσμο.

Αυτή τη φορά επισκέφθηκαν τα Ιόνια Νησιά, κατόπιν πρωτοβουλίας και συνεργασίας με τον διευθυντή του ΕΟΤ στο Μιλάνο, Μιχάλη Τερζίμπαση.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά που οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί παραγωγοί  έρχονται στην Ελλάδα και από τα 6 συνολικά ντοκιμαντέρ που έχουν δημιουργήσει με ελληνικό περιεχόμενο, τα 4 έχουν πωληθεί και προβληθεί στην Ιταλική Κρατική Τηλεόραση RAI 3, μέσω της εκπομπής «Alle Falde del Kilimangiaro».

Πρόκειται για μια εκπομπή μεγάλης τηλεοπτικής εμβέλειας τουριστικού περιεχομένου.

Το ίδιο θα γίνει και με το υλικό που συνέλεξαν από το tour που έκαναν στα Ιόνια Νησιά κατά τις ημερομηνίες 5-21 Ιουνίου 2012.

Τελευταίος τους σταθμός ήταν χτες η Ζάκυνθος, όπου με τη συνδρομή των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, οι Ιταλοί παραγωγοί επισκέφθηκαν όλα τα μέρη τουριστικού ενδιαφέροντος που είναι αξιόλογα για να προβληθούν σε ξένα τηλεοπτικά μέσα, όπως η παραλία του Ναυαγίου, το Καμπί, το Ενετικό Κάστρο στη Μπόχαλη, ο Λόφος του Στράνη, οι προστατευόμενες παραλίες της Καρέττα – Καρέττα, το ηλιοβασίλεμα στο Κερί κ.α.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *