Ελλάδα

Σεμινάρια πολιτικής και στον Ολάντ από Τσίπρα!

Νουθεσίες και… σεμινάρια και προς τον πρόεδρο της Γαλλίας κ. Ολάντ απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας καθώς από το Παρίσι είπε «πως θα κληθεί να απαντήσει αν όσα έλεγε προεκλογικά ισχύουν και μετεκλογικά».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησε χθες με τον ηγέτη του Μετώπου της Αριστεράς Ζ. Μελανσόν- επεσήμανε ότι «ο γαλλικός λαός έστειλε τον Σαρκοζί να κάνει διακοπές στο Μαρόκο, τον έστειλε όχι για να αντικατασταθεί από κάποιον που θα εφαρμόζει την ίδια πολιτική, αλλά από κάποιον που αλλάξει αυτήν την πολιτική».

Εκανε, μάλιστα ένα ακόμη βήμα, παρομοιάζοντας τη Γαλλία με την… Ελλάδα καθώς είπε πως «ο πρόεδρος Ολάντ θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν μπορεί με ευκολία να αθετήσει τις υποσχέσεις του και να γίνει Ολαντ-ρέου, διότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την εξέλιξη που είχαμε και στην Ελλάδα».

Τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης, λέγοντας πως «την ώρα που ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ ταυτίζεται στις θέσεις του με αυτά που επιθυμεί και η Ελλάδα, αυτή την ώρα βρήκε ο κύριος Τσίπρας να τον προσβάλει, ονομάζοντάς τον «Ολανδρέου», και μάλιστα μες στην ίδια την πατρίδα του Γάλλου προέδρου» προσθέτοντας πως «αν δεν είναι επικίνδυνος, είναι εξαιρετικά αφελής».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *