Ελλάδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα δημοτικά τέλη: Ληστρική συμπεριφορά απέναντι στους ζακυνθινούς πολίτες

Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή για τα νέα δημοτικά τέλη έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν χθες το μεσημέρι τα στελέχη του από τα γραφεία του κόμματος αναφέρθηκαν σε ληστρική συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες η οποία είναι πέρα από κάθε φαντασία.

 

Στη συνέντευξη παρευρέθηκαν ο Αντώνης Κασσιμάτης, ο Σταύρος Κοντονής και ο Νίκος Ποταμίτης που μίλησαν και για άλλα ζητήματα όπως αυτό που σχετίζεται με καταγγελία Δημοτικού υπαλλήλου για το γραφείο αλλοδαπών.

Ο κ. Κασσιμάτης χαρακτήρισε το Δήμαρχο υπαλληλίσκο της τρόικας και του μνημονίου και είπε ότι αντί ο Δήμος να μιλά για μειώσεις προβαίνει σε αυξήσεις.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Μποζίκη, στους Οικολόγους πράσινους και τη Δημοκρατική Αριστερά που προχώρησαν σε αυτή την ξετσίπωτη επίθεση στο εισόδημα των συμπολιτών μας» είπε ο κ. Κασσιμάτης και συμπλήρωσε ότι οι δηλώσεις του Δημάρχου για μείωση των τελών υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου.

Ακόμα ανέφερε ότι με τη νέα καταμέτρηση των τετραγωνικών ανοίγονται ζητήματα πολεοδομικά και φορολογικά καθώς και με το κτηματολόγιο. Επίσης ο κ. Κασσιμάτης χαρακτήρισε μολυβένια στρατιωτάκια τους συμβούλους της πλειοψηφίας οι οποίοι δέχτηκαν αυτά τα τέλη και για την αντιπολίτευση είπε ότι δεν στέκεται στο ύψος της.

Ακολούθως ο κ. Σταύρος Κοντονής μίλησε για Δημάρχους στην υπόλοιπη Ελλάδα οι οποίοι στέκονται δίπλα στους πολίτες και τους συμπαραστέκονται, όπως συμβαίνει με το κίνημα «Δεν πληρώνω». Σε αντιδιαστολή έφερε το Δήμαρχο Ζακυνθίων για τον οποίο είπε ότι εγκατέλειψε τους κατοίκους και τους άφησε βορά στα σχέδια της κυβέρνησης με τα χαράτσια.

Για την επιχειρηματολογία του Δημάρχου πως οι ξενοδόχοι δεν πληρώνουν τα τέλη που πρέπει, ο κ. Κοντονής είπε ότι αν ήθελε η δημοτική αρχή θα μπορούσε να ελέγξει τα ξενοδοχεία και όχι να κάνει τα ίδια που έγινε στον πρώην Δήμο Αρκαδίων που έστειλε στις ρωμαϊκές καλένδες τα τέλη που έπρεπε να πληρώσουν.

Επίσης ανέφερε ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι η εταιρεία που έκανε την καταμέτρηση των τμ πήρε στοιχεία από το GOOGLEAIRTH και αν δεν είναι έτσι να δοθούν στοιχεία για τη δουλειά που έγινε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *