Ζάκυνθος

Ο νέος Βουλευτής Διονύσης Γάσπαρος: Γκρεμίσαμε το κάστρο του ΠΑΣΟΚ

Ως «απάντηση στην λάσπη», που όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δέχτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα, χαρακτήρισε την εκλογή του ο νέος Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Γάσπαρος  στα πλαίσια των πρώτων δηλώσεων που παραχώρησε στον –Ε- μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ο κ. Γάσπαρος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τους Ζακυνθινούς που για ακόμη μια φορά τον στήριξαν και επεσήμανε πως η υποψηφιότητα του πολεμήθηκε σφοδρά αλλά τελικά δικαιώθηκε.

«Μου αρέσουν τα δύσκολα και καλό είναι κάθε εκλογή να έχει και λίγη αγωνία. Σήμερα για εμένα είναι μια ημέρα πολύ σημαντική, αφού ο λαός της Ζακύνθου για τέταρτη φορά με εξέλεξε. Ίσως είμαι ο μόνος πολιτικός που για τέσσερις συνεχόμενες τετραετίες εκλέγεται και μάλιστα σε μια εποχή πολύ δύσκολη, με τον κόσμο προβληματισμένο για το αύριο. Σε μια εποχή που οι πολίτες δίνουν στους πολιτικούς μεγάλο μερίδιο ευθύνης» ανέφερε ο κ. Γάσπαρος και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι γεμάτος αγωνία και σκέψη για το αύριο και θα επιθυμούσα να είχα μια μεγάλη αγκαλιά για να αγκαλιάσω τον κάθε ένα και την κάθε μια ξεχωριστά, ανταποδίδοντας την μεγάλη αγάπη που μου έδειξαν οι Ζακυνθινοί. Είμαι συγκινημένος και πιστεύω κάθε φορά πως δεν έχω κάνει αρκετά για αυτό τον κόσμο. Οι Ζακυνθινοί γνωρίζουν ποιοι είναι κοντά του, ποιοι αγωνίζονται για αυτόν και ποιοι μπορούν να τον εκπροσωπήσουν στην χαρά αλλά και την λύπη. Πιστεύω πως όλη η λάσπη που έφαγα από ορισμένους προεκλογικά, γύρισε απέναντί τους. Η πολιτική γίνεται με ήθος, αγάπη και αλήθεια και όχι με λάσπη. Θέλω να πιστεύω πως θα βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο έργο που χρειάζεται η πατρίδα μας και θα μπορέσω να δουλέψω για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας».

Τέλος, ο νέος Βουλευτής τόνισε πως ήταν σίγουρος για το εκλογικό αποτέλεσμα και σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Έγινε ένας μεγάλος πόλεμος εναντίον μου για να μην είμαι υποψήφιος, αφού κάποιοι ήξεραν πως αν είμαι υποψήφιος θα εκλεγώ! Ο λαός ξέρει να εκτιμά και να αγαπά και σημαντικό ρόλο για το αποτέλεσμα έπαιξε το κόμμα αλλά και οι δύο συνυποψήφιοί μου. Για πρώτη φορά το κόμμα προχώρησε ενωμένο μπροστά στις δυσκολίες, αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε τουλάχιστον άλλα δύο κόμματα της κεντροδεξιάς! Κάναμε το ακατόρθωτο, κερδίσαμε μια έδρα που ήταν πράσινη εδώ και χρόνια και γκρεμίσαμε το κάστρο».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *