Ελλάδα

Ο κόσμος δεν έπρεπε να μας ταυτίσει με το ΠΑΣΟΚ

 

Το εκλογικό αποτέλεσμα σχολίασε στον –Ε- η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκη Τεμπονέρα που ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την στήριξαν και εξέφρασε την βεβαιότητα πως και η δική της προσπάθεια συνέβαλε στην εκλογή Βουλευτή από τη Ν.Δ και όχι από κάποιο από τα μικρά κόμματα.

Η ίδια επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα αν επικοινωνιακά έθετε πιο σαφείς διαχωριστικές γραμμές με το ΠΑΣΟΚ και δεν επέτρεψε στον κόσμο να ταυτίζει τα δύο κόμματα.

«Ευχαριστώ όλους τους Ζακυνθινούς και τις Ζακυνθινές που με στήριξαν και πιστεύω πως η συμμετοχή μας ήταν σημαντική στο να μην έχει το νησί την πρωτιά σε αρνητικά θέματα. Καταφέραμε την πρωτιά για τη Νέα Δημοκρατία μετά από πολλά χρόνια και αποδείξαμε πως στο νησί μας υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το μέλλον και να προσπαθήσουν για αυτό! Η δική μου προεκλογική μάχη κράτησε μόλις δέκα ημέρες, ωστόσο ήταν επιτυχές για να πάρει την Νέα Δημοκρατία την έδρα. Διευκρινίζω πως από την πρώτη στιγμή είχα τονίσει πως η πατρίδα μας δε χρειάζεται αριστερές εμφυλιοπολεμικές κραυγές, ούτε ακροδεξιές κορώνες που μας επιστρέφουν στο παρελθόν και οδηγούν σε κατάρρευση και απομάκρυνση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής της χώρας. Η πατρίδα μας θα πρέπει να μείνει ενωμένη με ειρήνη για να αντιμετωπίσει την κρίση χωρίς διχασμούς. Θα δοκιμαστούμε και θα πρέπει να βγούμε νικητές» ανέφερε, ενώ για το εκλογικό αποτέλεσμα σε πανελλαδικό επίπεδο σημείωσε:

«Ο λαός παρασύρθηκε και παραπλανήθηκε από τα μικρά κόμματα. Η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ θα μας οδηγήσει σε αυτά τα κόμματα, μέσα από τα οποία η χώρα δεν μπορεί να βγει από την κρίση. Δεν είναι θέμα συντηρητισμού αλλά δυνατοτήτων. Νομίζω πως πλην εμού, από τους άλλους υποψηφίους δεν έγινε σαφές τι σημαίνουν τα μικρά κόμματα! Η είσοδος των κομμάτων αυτών στη Βουλή οδηγεί στην κατάρρευση και την διάσπαση και αυτό είναι πρόβλημα. Για να υπάρξουν περιθώρια συνεργασίας, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις! Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή ερωτάται για τις προτάσεις του και αντ΄ αυτού ο κ. Τσίπρας απαντά τι έλεγε ο Σαμαράς και τι ο Βενιζέλος. Ο λαός που παραπλανήθηκε και οδηγήθηκε σε αυτή την κατάσταση από τα μικρά κόμματα, σήμερα κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες και έξοδο από τη σταθερότητα».

Τέλος, για την εκλογή του κ. Γάσπαρου, ανέφερε:

«Είναι θετικό πως η έδρα της Ζακύνθου ανήκει στη Νέα Δημοκρατία. Είναι ο μόνος χώρος με σταθερή θέση για την προοπτική της Ζακύνθου και πραγματικά είμαστε περήφανοι που η έδρα δεν πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ. Πραγματικά, στη Ζάκυνθο αξίζει μια καλύτερη αντιμετώπιση από τους πολιτικούς άρχοντες και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε» κατέληξε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *