Ζάκυνθος

Ξεχωριστό περίπτερο για τη Ζάκυνθο στην έκθεση της Μόσχας

Με ξεχωριστό περίπτερο, προγραμματίζει ο Δήμος Ζακύνθου και η αρμόδια Επιτροπή Τουρισμού, την συμμετοχή του νησιού μας στην τουριστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί τέλη Μάρτη στη Μόσχα και το ενδιαφέρον για μια αξιόλογη παρουσία είναι μεγάλο, δεδομένης της αύξησης που αναμένεται από την συγκεκριμένη αγορά!

Είναι γνωστό, πως ήδη ο αριθμός των πτήσεων που προγραμματίζεται σε εβδομαδιαία βάση από Μόσχα και Αγία Πετρούπολη έχει αυξηθεί σε δεκατέσσερις την εβδομάδα και αυτό που έχει ήδη ανακοινωθεί, είναι πως δύο νέοι τουρ οπερέιτορ της ρωσικής τουριστικής αγοράς, συμπεριέλαβαν φέτος το νησί μας στο πρόγραμμα τους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Πλάνου και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Θεόδωρος Κολπονδίνος, μιλώντας χθες το πρωί στο ραδιόφωνο του -Ε-, έδωσε πληροφορίες για την οργάνωση του περιπτέρου της Ζακύνθου στην έκθεση και εκτίμησε πως φέτος η ρωσική αγορά, μπορεί να φτάσει ακόμη και τη δεύτερη θέση, σε ότι αφορά τις αφίξεις τουριστών, αμέσως μετά τη Βρετανία.

Η έκθεση της Μόσχας, είναι διεθνής και οργανώνεται υπό την αιγίδα του Ρωσικού υπουργείου αθλητισμού-τουρισμού-πολιτικής για τη νεολαία, του Ομοσπονδιακού Συμβούλιου, της Επιτροπής Τουρισμούς της Μόσχας, της Επιτροπής της Βουλής (Δούμα)  για τον Πολιτισμό και τέλος της ευρύτερης ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Ρωσικής Ένωσης. Ξεκινά στις 20 Μάρτη και ολοκληρώνεται στις 23 του μήνα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *