Αθλητισμός

Ξεκίνησε σήμερα το 3ο κύπελλο “Βεζάλ” στη Λίμνη του Κεριού

Μετά από δυο επιτυχημένα χρόνια στην Λίμνη Κεριού το Κύπελλο Βεζάλ επιστρέφει για Τρίτη φορά με νέες εκπλήξεις από τους συνδιοργανωτές (Δήμος Ζακύνθου, Π.Ε. Ζακύνθου, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ΑΝΟΖ, ΕΠΣ Ζακύνθου, Vesaliana) που εμπλουτίζουν την διοργάνωση και δίνουν την δυνατότητα σε νέους αλλά και μεγαλύτερους να χαρούν με την συμμετοχή τους στα αθλητικά δρώμενα που θα γίνουν.

Το τουρνουά άρχισε σήμερα 11 Μαΐου ημέρα Σάββατο και θα συμμετάσχουν μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα συμμετάσχουν σε αγώνες beach soccer, όπου διοργανώνει η ΕΠΣ Ζακύνθου, σε αγώνες κολύμβησης και ιστιοπλοΐας υπό την αιγίδα του ΑΝΟΖ και σε αγώνες δρόμου όπου πραγματοποιούν οι Εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής Ζακύνθου.

Επίσης θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες είναι: επίδειξη waterpolo, βόλτα με πόνυ, αθλητικός χορός από τη σχολή χορού της Σόνιας Μηχανού και Δημιουργικό Εργαστήρι από τη ΧΕΝ Ζακύνθου, όπου θα φτιαχτεί το δέντρο των ευχών για έναν όμορφο και καθαρό πλανήτη.

Την Κυριακή 12 Mαΐου επίσης θα γίνουν αγώνες beach soccer, κολύμβησης, ιστιοπλοΐας και αγώνων δρόμου, με την μόνη διαφορά ότι θα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές από 13 ετών και άνω. Επίσης στις παράλληλες εκδηλώσεις θα γίνουν ιππικές δεξιοτεχνίες από ιππείς της Ζακύνθου, ενώ θα δώσει το παρών με επιδείξεις και ο αθλητικός γυμναστικός σύλλογος «Ήλιδα».

Η διοργάνωση τις προηγούμενες χρονιές τα είχε πάει περίφημα, αφού είχαν συμμετάσχει πολλοί νεαροί αθλητές που έδειξαν το ταλέντο τους, ενώ είχαν έρθει και κορυφαίες ομάδες να συμμετάσχουν στην διοργάνωση του beach soccer. Να πούμε ότι την πρώτη χρονιά του Κυπέλλου Βεζάλ, είχε έρθει και η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην άμμο και είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

08.30 ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΚΕΡΙ

09.00 ΕΝΑΡΞΗ VESAL CUP

BEACH SOCCER

09.10 ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

12.ΟΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΠΟ ΧΕΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

12.10 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

15.30 ΤΕΛΙΚΟΙ

17.30 ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ & ΑΠΟΝΟΜΕΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ & ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

11.00 ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ & ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ-ΠΟΛΟ ΑΓΩΝΑΣ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΖ / ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ BEACH SOCCER

14.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ & ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ

14.30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ (1.30 ΩΡΑ)

ΤΡΕΞΙΜΟ/ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ

16.30 Η σχολή χορού Σόνια Μηχανου θα παρουσιάσει μοντέρνες και λάτιν warm-up χορογραφίες της Μιχαελας Νοβακ-Μαρλη

17.00 ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ
(ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ15 ΛΕΠΤΑ)

17.30 ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 1000 Μ

18.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

VESAL CUP 2 – OPEN ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΙΟΥ

8.ΟΟ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΚΕΡΙ

BEACH SOCCER-ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

8.30 ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

17.15 ΤΕΛΙΚΟΙ

18.00 ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ & ΑΠΟΝΟΜΕΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 1000Μ OPEN

11.00 O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΔΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΔΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΙΠ ΧΟΠ ΠΟΥ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΧΙΠ ΧΟΠ.

12.00 ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ / ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ BEACH SOCCER

14.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

14.30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ (1 ΩΡΑ)

ΣΤΙΒΟΣ

ΤΡΕΞΙΜΟ 1000μ-3000μ.

17.30 ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

19.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *