Ελλάδα

Μέρκελ: Η Ελλάδα έχει ήδη στερηθεί πολλά. Απαιτείται υπομονή

Για την ανάγκη να μη καταστραφεί η ανάπτυξη στην Ελλάδα προειδοποίησε η Αγκελα Μέρκελ μιλώντας ενώπιον φοιτητών, φίλα προσκείμενων στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα. Η γερμανίδα καγκελάριος συνέστησε υπομονή για τη χώρα μας, αφήνοντας να διαφανεί ξανά η θετική της προδιάθεση στην προοπτική παράτασης.

Ερωτηθείσα πάντως για την ενδυματολογική της επιλογή (το περίφημο λαχανί σακάκι που είχε φορέσει και στο ματς του Euro) κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αθήνα, έδωσε τη δική της εξήγηση…

«Η Αθήνα πρέπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για τη διεθνή βοήθεια, ταυτόχρονα όμως πρέπει να προσέχει κανείς να μην καταστραφεί όλη η οικονομική ανάπτυξη, κάνοντας ενδεχομένως κάτι, οι συνέπειες του οποίου δεν θα μπορούν να ελεγχθούν», ήταν η δήλωση της Αγκελας Μέρκελ που χαρακτήρισε απαραίτητο το σωστό μείγμα υπομονής, «το οποίο κάθε φορά πρέπει να βρίσκεται πολιτικά».

Η κυρία Μέρκελ παραδέχθηκε προς τους εκπροσώπους του συλλόγου των Χριστιανοδημοκρατών φοιτητών, ότι η Ελλάδα έχει ήδη στερηθεί πολλά ενώ σε άλλο σημείο σημείωσε ότι λόγω των αλληλεπιδράσεων εντός ευρωζώνης, και η Γερμανία πρέπει να αποφασίζει με σύνεση.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *