Ζάκυνθος

Κινητικότητα υπαλλήλων σε Δήμο και Περιφέρεια

Τις επόμενες δύο ημέρες  αναμένεται να ανακοινωθούν  οι οριστικές αποφάσεις που αφορούν τις μετακινήσεις προσωπικού στις υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, καθώς την περασμένη Παρασκευή 29 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικής ενδο-αυτοδιοικητικής κινητικότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά 17 υπάλληλοι έχουν υποβάλει αίτηση για να μετακινηθούν στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου και οι υπάλληλοι αυτοί  προέρχονται όχι μόνο από το Δήμο Ζακυνθίων αλλά και από άλλους ΟΤΑ της Χώρας.
Αυτό που επίσης αξίζει να αναφερθεί, είναι πως παράλληλα, τρεις υπάλληλοι υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου έχουν υποβάλει αίτηση για να μετακινηθούν σε άλλους ΟΤΑ.
Μιλώντας στην εφημερίδα μας για αυτή τη διαδικασία, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Νιοτόπουλος σημείωσε ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν από την κεντρική Διεύθυνση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ωστόσο έχουν σταλεί εισηγήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι προσλήψεις νέου προσωπικού στις υπηρεσίες της Ζακύνθου, θα γίνουν με βάση το Οργανόγραμμα, το οποίο χαρακτηρίζεται από σημαντικές ελλείψεις αλλά και πολλές επικαλύψεις, αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι ίδιοι υπάλληλοι έχουν αναλάβουν διπλά και τριπλά καθήκοντα. Επιπλέον θα ληφθούν υπόψη οι ανάγκες σε όλα τα νησιά της ΠΙΝ αλλά και οι δυνατότητες που παρέχει ο προϋπολογισμός για την πληρωμή του προσωπικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *