Ελλάδα

Η φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου

Οι φωτογραφίες από τη δωρεάν διανομή τροφίμων στο κέντρο της Αθήνας χθες και τον συνωστισμό που προκλήθηκε έγιναν θέμα σε όλο τον κόσμο. H βρετανική Guardian έβαλε ως φωτογραφία της ημέρας στην ιστοσελίδας της, την εικόνα που δείχνει υψωμένα χέρια να προσπαθούν να πιάσουν μία σακούλα πορτοκάλια.

Το πρακτορείο Russia Today σήμερα φιλοξενεί ρεπορτάζ από τα όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, επισημαίνοντας ότι ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πάρει δωρεάν τρόφιμα.

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της σκωτσέζικης εφημερίδας «The Scotsman» που επίσης φιλοξενεί το σχετικό θέμα: Άσχημες εικόνες στην Αθήνα της λιτότητας!

Τέλος, η βρετανική Daily Mail φιλοξενεί πλούσιο φωτορεπορτάζ με τίτλο: «Ελληνικός καβγάς για το φαΐ!»  όπου αναφέρεται ότι το επίπεδο ζωής στη χώρα μας έχει πέσει δραματικά λόγω της οικονομικής κρίσης. Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα φιλοξενεί και πολλά σχόλια αναγνωστών στα οποία πολλοί Βρετανοί διατυπώνουν την αγωνία τους μήπως στο μέλλον ζήσει και η χώρα τους παρόμοιες καταστάσεις!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *