Ελλάδα

Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου απαντά στο ΣΥΡΙΖΑ: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην…

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας με ανακοίνωση που έδωσαν χθες στη δημοσιότητα απαντούν στο ΣΥΡΙΖΑ και στην κριτική του για τα δημοτικά τέλη.

Οι 19 σύμβουλοι κάνουν λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες ενώ χρεώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ την έλλειψη πρότασης στα προβλήματα του τόπου και κριτική με εμπαθή μνησικακία.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 

Με αφορμή το κείμενο διατριβής στη χυδαιότητα των τοπικών παραγοντίσκων του ΣΥΡΙΖΑ –που δεν απηχεί παρά μόνο τις προσωπικές τους απόψεις και καθυβρίζει το Δήμαρχο προσθέτοντας στο μένος τους ολίγη από Δημοκρατική Αριστερά με Οικολόγους Πράσινους- εμείς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της Ζακύνθου, δηλώνουμε τα εξής:

Δείχνουμε πλήρη κατανόηση στο χάσιμο της ψυχραιμίας των παιδιών της τοπικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο στείρος καταγγελτικός λόγος -πολύ δε περισσότερο το ψεύδος και η συκοφαντία- αποδεικνύουν την έλλειψη της οποιασδήποτε εναλλακτικής πρότασης για τα γενικά και ειδικά προβλήματα που απασχολούν τη Ζάκυνθο.

Αυτό γίνεται αντιληπτό από τους πολίτες της Ζακύνθου και γι’ αυτό άλλωστε τους στέρησαν την εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά τις περσινές εκλογές (Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην…).

Το μέτρο της επανακαταμέτρησης των τετραγωνικών μέτρων με την ταυτόχρονη γενναία μείωση των τελών είναι μέτρο δικαιοσύνης και ίσης κατανομής των βαρών. Οι πολίτες ξέρουν τι έχουν δηλώσει και τι πραγματικά έχουν στην ιδιοκτησία ή στη χρήση τους. Τα λάθη που έχουν γίνει πιστοποιούνται, καταγράφονται και διορθώνονται αμέσως στο –κατά τους τοπικούς εκφραστές του ΣΥΡΙΖΑ- ρουσφετολογικό γραφείο του Μπανάτου. Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν λάθη και πολλοί δημότες υφίστανται ταλαιπωρία για να τα διορθώσουν. Από αυτούς που άδικα ταλαιπωρήθηκαν ζητάμε συγγνώμη, αλλά γνωρίζουν ότι αυτή η ταλαιπωρία τους συμβάλλει στη δικαιότερη κατανομή των βαρών στους πολίτες της Ζακύνθου.

Εμείς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ο Δήμαρχος, παρά τις δυσκολίες, τα εμπόδια και τον πόλεμο κάποιων –που δεν ανέχονται την επιτυχία μιας πολιτικής στην οποία δεν συμμετέχουν- βάζουμε σε εφαρμογή ότι επαγγελλόμαστε και ότι υποσχεθήκαμε προεκλογικά.

Το σάπιο και ανήθικο καθεστώς προσώπων και πραγμάτων και τα συμφέροντα που αυτό εκπροσωπεί στη Ζάκυνθο χτυπιούνται και θα συνεχίσουν να χτυπιούνται μέχρι το νησί μας να πάψει να είναι τόπος ανομίας, παρανομίας και εγκληματικότητας σε κάθε μορφή τους.

Όσοι θέλουν να βρεθούν απέναντι σε αυτή την πολιτική (όχι με εποικοδομητική κριτική που θέλει να βελτιώσει αλλά με εμπαθή μνησικακία που θέλει να διαλύσει) ας έχουν στο νου τους πως “ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *