Ελλάδα

Επιχείρηση επανασυσπείρωσης ξεκινά ο Βενιζέλος

Κάλεσμα για συστράτευση εν όψει των εθνικών εκλογών αναμένεται να απευθύνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ (στις 3 το μεσημέρι), στην πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος του Κινήματος.

Σύμφωνα με Τα Νέα, ο κ. Βενιζέλος θα επιχειρήσει να αναπτερώσει την ψυχολογία των βουλευτών, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι τα αποτελέσματα της Κυριακής κατέδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σημαντικές δυνατότητες επανασυσπείρωσης.
Αναμένεται, μάλιστα, να τονίσει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναπτύξει τέτοια δυναμική που να καταστήσει εφικτό τον στόχο της πρωτιάς στις εθνικές εκλογές που θα διενεργηθούν τις επόμενες εβδομάδες.
Τις ημέρες που ακολουθούν ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει να πάρει αποφάσεις σε σχέση με τη συγκρότηση των οργάνων και των επιτροπών του Κινήματος. Επίσης, το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. που κατά πληροφορίες προς το παρόν δεν θα αλλάξει, αφού η εκλογή των μελών του γίνεται -βάσει του καταστατικού- από το συνέδριο του κόμματος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *