Ζάκυνθος

Επιπλεόν 850 χιλ. € για το Νοσοκομείο ανακοίνωσε ο Γ. Στύλιος

 

Την υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης για χρηματοδότηση του νοσοκομείου με επιπλέον χρήματα ανακοίνωσε ο Βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γεώργιος Στύλιος κατά την επίσκεψή του στο νησί μας την περασμένη εβδομάδα.

Το ποσό που θα διατεθεί είναι 850 χιλιάδες ευρώ επιπλέον και οι πιστώσεις υπάρχουν εγγεγραμμένες στους σχετικούς κωδικούς.

Μιλώντας για το θέμα αυτό ο  Βουλευτής κ. Στύλιος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής είπε: «το θέμα αφορά την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και ανακοινώνω την υπογραφή της σχετικής ΚΥΑ με την οποία αυξάνεται ο προϋπολογισμός. Το θέμα που πρέπει να λύσουμε είναι οι προμήθειες για να τρέξουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες και να παρέχονται οι υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους αλλά και τους τουρίστες. Επισκέφθηκα το νοσοκομείο και μίλησα με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους».

Ο κ. Γεώργιος Στύλιος ενημερώθηκε για τα προβλήματα με τη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, με τις ελλείψεις γιατρών συγκεκριμένων ειδικοτήτων, με το ΕΚΑΒ, το φαρμακείο κλπ.

«Οι εργαζόμενοι ενδιαφέρονται και κάνουν μεγάλες προσπάθειες ενώ με το δικό τους φιλότιμο λειτουργεί το νοσοκομείο και γι’ αυτό τους ευχαριστώ» συμπλήρωσε ο Βουλευτής της ΝΔ.

Στην αρχή της συνέντευξης ο κ. Στύλιος ανέφερε ότι θα επισκέπτεται τακτικά τη Ζάκυνθο επειδή δεν υπάρχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από τη ΝΔ και έκανε γνωστό ότι θα αναδείξει μέσα από το κοινοβούλιο προβλήματα που υπάρχουν.

Για την γενικότερη πολιτική κατάσταση υπενθύμισε πού βρισκόταν η χώρα μας πριν από ένα χρόνο και είπε ότι τώρα έχει αποκατασταθεί η αξιοπιστία μας και αυτό φαίνεται από τις επισκέψεις ξένων ηγετών στην Ελλάδα.

Αναφέρθηκε στις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού που –όπως είπε- οδηγούν σε έξοδο από την κρίση.

Ο Βουλευτής μίλησε για την αύξηση που θα έχει φέτος ο τουρισμός  καθώς αναμένονται 17 εκατομμύρια τουρίστες στη  χώρα μας, είπε ότι εντός του Απριλίου θα γίνει επανεκίνηση των μεγάλων έργων όπως οι αυτοκινητόδρομοι,  περιέγραψε την αύξηση των εξαγωγών και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Τέλος μίλησε για την πορεία της ΝΔ προς το Συνέδριο και είπε ότι πρέπει η ΝΔ να ενώσει την κοινωνία και να έλθουν νέα πρόσωπα στπο προσκήνιο.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *