Ελλάδα

Εντοπίστηκε γιάφκα των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Ολοκληρώθηκε η ολονύκτια έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε διαμέρισμα στα βόρεια προάστια, το οποίο σχετίζεται με τους τέσσερις συλληφθέντες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης.

Πρόκειται για ένα τετραώροφο κτίριο στο Μαρούσι στην οδό Ελ Αλαμέιν 13. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν διεξοδικά το χώρο και το κτίριο εντόπισαν σημαντικά στοιχεία, κυρίως υλικά συναρμολόγησης εκρηκτικών μηχανισμών, αλλά και ευρήματα τα οποία συνδέουν την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» με την επίθεση στο εμπορικό κέντρο Mall.

Η ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσε πως από τη στιγμή της σύλληψης των τεσσάρων δραστών της διπλής ληστείας στο Βελβεντό της Κοζάνης έως τη στιγμή που έφτασε η αντιτρομοκρατική στο Μαρούσι, κάποιοι προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα..

Ο αφαλός της πόρτας ήταν σπασμένος, αλλά τελικά κανείς δεν κατάφερε να μπει στο χώρο και να αφαιρέσει στοιχεία και αντικείμενα της οργάνωσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα είχε νοικιάσει ο κατηγορούμενος για τη διπλή ληστεία στο Βελβενδό και ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες Νίκος Ρωμανός.

Ο νεαρός χρησιμοποίησε πλαστή ταυτότητα και νοίκιασε το διαμέρισμα του 2ου ορόφου πριν από ένα μήνα.

 

[div style=”text-align:center”][media url=”http://www.youtube.com/watch?v=VyzzUQ2igCc&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″][/div]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *