Ελλάδα

Δ. Κορφιάτης: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βάλει νέα δεδομένα γιατί δεν θα βοηθήσει μόνο η εκλογή νέου αρχηγού

Για τις διαδικασίες που θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα για την εκλογή νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Διονύσης Κορφιάτης ο οποίος επεσήμανε ότι θα πρέπει κατά πρώτον να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα με τις οργανώνεις που υπολειτουργούν και στη συνέχεια το κόμμα να βάλει νέα δεδομένα.

 

Ειδικά για τις Νομαρχιακές που πρέπει να διεξάγουν τις εκλογές ο κ. Κορφιάτης είπε: «Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης που έχουν τα κόμματα και πρέπει να δούμε πως θα βγάλουμε σε πέρας αυτή τη διαδικασία. Σήμερα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα διότι πολλές Νομαρχιακές υπολειτουργούν και έχουμε τα οικονομικά γιατί χρωστάμε πολλά χρήματα. Δεν έχουμε χρήματα για να πληρώσουμε το προσωπικό, τα ενοίκια, τους λογαριασμούς ύδρευσης και ηλεκτρικού ρεύματος». Σημειωτέον ότι αυτά τα προβλήματα υπάρχουν και στη Ζάκυνθο όπου τα γραφεία της οργάνωσης παραμένουν κλειστά επί μακρόν.

Ακολούθως ο Γραμματέας εξέφρασε την εκτίμηση ότι πρέπει να μπουν νέες βάσεις γιατί ο κόσμος ανησυχεί και προβληματίζεται. «Το ΠΑΣΟΚ είναι ένας μεγάλος χώρος και θα πρέπει να βάλει νέα δεδομένα. Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό και όχι μόνο το πρόσωπο, δηλαδή ποιος θα είναι ο Πρόεδρος. Το ΠΑΣΟΚ ξέφυγε από το ιδεολογικό του στίγμα και έκανε διαφορετικά πράγματα από αυτά που διακήρυττε μέχρι τώρα. Γι’ αυτό και τα ποσοστά του έφτασαν εδώ που έφτασαν. Νομίζω ότι αυτά θα πρέπει να συζητήσουμε και να δούμε την πορεία μας. Οι ανησυχίες του κόσμου είναι τεράστιες και πρέπει να τους πείσουμε ότι δεν θα κάνουμε ξανά τα ίδια και ότι είδαμε τα λάθη μας. Τα στελέχη της νομαρχιακής έκαναν κάποιες συναντήσεις αλλά η συμμετοχή ήταν μικρή καθώς όλοι έχουν ενστάσεις για την κατάσταση που επικρατεί. Το σημαντικό είναι να βάλουμε τα πράγματα σε νέα βάση γιατί αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα μας βοηθήσει η επιλογή νέου αρχηγού. Ο κόσμος πρέπει να είναι ενεργός και να συμμετέχει γιατί έτσι θα δημιουργηθούν πυρήνες για να βάλουμε μια νέα αρχή» κατέληξε ο κ. Κορφιάτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *