Ελλάδα

Δεν στήριξα ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΠΑΣΟΚ!

Στα όσα καταγγέλθηκαν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κ.Κ.Ε για την στάση στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Αντίοχος Μπαλιακράς που στήριξαν φανερά το ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο Πρόεδρος της ΕΑΣΖ και επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου μιλώντας στον –Ε-.

Ο κ. Αντίοχος διέψευσε ότι στήριξε φανερά τον οποιοδήποτε πολιτικό χώρο σε αυτές τις εκλογές και υπογράμμισε ότι ο ίδιος πολιτεύτηκε μόνος του, χωρίς τις πλάτες κανενός.

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις και το αποτέλεσμα των εκλογών, ανέφερε πως ήταν αναμενόμενα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μια ελπίδα στον κόσμο, ο οποίος βρισκόταν σε απόγνωση.

«Το αποτέλεσμα μπορούσε να το ξέρει ο καθένας και η 6η Μάη, έδωσε ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει! Σε ότι αφορά το πρόσωπό μου, επαναλαμβάνω ότι κατέβηκα στις εκλογές ανεξάρτητος, χωρίς την στήριξη κανενός. Πάλεψα μόνος μου και έτσι παρέμεινα. Για τα όσα λένε οι Νομαρχιακές των κομμάτων, καλό είναι πρώτα να ρωτάνε, να μαθαίνουν και μετά να κάνουν δηλώσεις! Εγώ δεν έκανα ποτέ δήλωση υπέρ κανενός, δεν ασχολήθηκα με κανέναν! Ούτε τάχθηκα υπέρ, ούτε κατά κανενός!» τόνισε ο κ. Αντίοχος, ενώ σχολιάζοντας τις αιτίες για τις οποίες μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στράφηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφραζε κάποια ελπίδα σε αυτό το βαθύ σκοτάδι που ζούμε αυτή την στιγμή. Αυτά τα πράγματα τα έχω πει και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο καθένας καταλαβαίνει πως διαμορφώνεται μια κατάσταση πολύ άσχημη. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, ο πνιγμένος πιάνετε από τα μαλλιά του. Ο ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε το ίδιο πράγμα που εξέφρασε και ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1981 και έδωσε μια ελπίδα! Είδατε το εκλογικό αποτέλεσμα στην Α΄Αθηνών, στις λαϊκές συνοικίες και η Ζάκυνθος δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Δε νομίζω πως κάτι ιδιαίτερο συνέβη στην Ζάκυνθο, αφού διαμορφώθηκε μια κατάσταση πανελλαδικά. Ότι έγινε στη Ζάκυνθο έγινε και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα».

Για τη νέα Κυβέρνηση, ανέφερε πως στόχος είναι να μπουν μπροστά άφθαρτα πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα.

Τέλος, για τη σχέση του με το χώρο του ΠΑΣΟΚ και για το αν έχουν κοπεί οι γέφυρες με το κόμμα, ανέφερε:

«Ούτε έκοψα γέφυρες, ούτε κόβω, ούτε μπήκε στο μυαλό μου κάτι τέτοιο. Ανήκω στον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο, ανήκα στο ΠΑΣΟΚ που κάποια στιγμή με παραγκώνισε! Το κόμμα δεν καταδέχτηκε ούτε να με καλέσει, να μου πει ευχαριστώ για το έργο που έκανα στο Δήμο όπου με έβαλε υποψήφιο και να μου εξηγήσει πως θα πρέπει να μπω στην άκρη, επειδή τα γκάλοπ έδειχναν πως δεν συγκεντρώνω υψηλά ποσοστά. Το να σε αγνοούν και να σε βάζουν στην άκρη, πονά όταν έχεις δώσει την ψυχή του. Αισθάνεσαι απογοήτευση και ένα κενό».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *